Sony PlayStation 5 (PS5) DualSense -latausalusta

Gigantti.fi:
5/5

Jos olet intohimoinen pelaaja, tiedät kuinka nopeasti ohjainakut tyhjenevät pelisessioiden aikana. Sony PlayStation 5 (PS5) DualSense -latausalusta tulee apuun juuri oikeaan aikaan. Tämä fiksu laite mahdollistaa kahden DualSense-ohjaimen lataamisen samanaikaisesti, mikä tarkoittaa, että sinulla on aina toinen ohjain valmiina odottamassa.

Vapauta USB-Portit: Verkkovirta-Adapterin ansiosta

USB-portit ovat kultaakin kalliimpia, kun kyse on pelikonsolista. Jokainen portti on arvokas, ja tämä DualSense-latausalusta ottaa sen huomioon. Sen mukana tuleva erillinen verkkovirta-adapteri mahdollistaa ohjainten lataamisen ilman, että pelikonsolin USB-portit ovat varattuja. Näin ollen voit käyttää portteja muihin tärkeisiin lisävarusteisiin tai vaikka ulkoiseen kovalevyyn.

Yksityiskohdat ja mitat: Kaikki tarpeellinen pienessä paketissa

Myyntipakkaus tarjoaa kaiken tarvittavan: itse latausalustan, virtajohdon ja virta-adapterin. Vaikka ohjaimet eivät ole mukana (kuten kuvituskuva saattaa antaa ymmärtää), pakkaus sisältää kaiken muun, jotta pääset alkuun nopeasti. Alustan mitat ovat käytännölliset. Korkeus on 6,2 cm ja syvyys 15,9 cm, mikä tekee siitä kompaktin ja helpon sijoittaa mihin tahansa huoneeseen. Pakkaus itsessään on hieman suurempi, mutta ei liikaa, ja koko paketin paino on 504,0 g.

Yhtenevä muotoilu: Tyyliä ja toimivuutta

Ei ole väliä kuinka tehokas tai hyödyllinen tuote on, jos se näyttää rumalta. Onneksi Sony on ajatellut tätäkin. PS5 DualSense -latausalusta on muotoilultaan yhteneväinen PS5-pelikonsolin kanssa. Se ei ole vain käytännöllinen, vaan myös esteettisesti miellyttävä ja sopii saumattomasti pelikonsolin viereen.

Luotettavaa kiinnitystä: Napsautus kiitos

Kukaan ei halua ohjainten kaatuvan tai liukuvan latauksen aikana. Tämä alusta tarjoaa tukevan napsautuskiinnityksen, mikä tarkoittaa, että ohjaimet pysyvät paikoillaan latauksen aikana. Turvallista ja helppoa!

2 Vuoden takuu: Mielenrauhaa pelaajalle

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, Sony tarjoaa tuotteelleen 2 vuoden takuun. Se on erinomainen lisä kaikkeen muuhun, ja tarjoaa lisää mielenrauhaa pitkän aikavälin investointina.

Sony PlayStation 5 (PS5) DualSense -latausalusta ei ole vain oivallinen lisä PS5-pelikokemukseesi; se on välttämätön. Se huolehtii ohjaimistasi, kun keskityt itse peliin. Joten miksi et lisäisi sitä arsenalisi?

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.