MOMAS Wayfarer

E-wheels.fi:
4.5/5
Pahoittelemme, hintoja ei nyt saatavilla.

MOMAS Wayfarer on sähköpyörä, joka yhdistää tyylikkyyden, tehokkuuden ja mukavuuden saumattomasti, ja se sopii erinomaisesti myös lapsille. Sen elegantti muotoilu ja korkealaatuiset komponentit tekevät siitä ihanteellisen valinnan niin kaupunkiajeluun kuin maastoonkin. Yksi merkittävä etu on 10 vuoden runkotakuu, joka kertoo valmistajan luottamuksesta pyörän laatuun ja tekee siitä luotettavan valinnan koko perheelle.

Tehokkuus ja toimintasäde

MOMAS Wayfarer tarjoaa huomattavan toimintasäteen jopa 140 kilometriä yhdellä latauksella, kiitos sen 720 Wh Giant-integroidun akun. Moottorin teho on vaikuttavat 110 Nm, mikä takaa, että pyörä pystyy liikkumaan vaivattomasti myös jyrkissä rinteissä. Tämä tekee siitä erinomaisen monipuolisen ja käytännöllisen vaihtoehdon erilaisiin ajotilanteisiin.

Mukavuus ja käytettävyys

Mukavuus on yksi MOMAS Wayfarer:n avainsanoista. Sen leveät 6-senttiset renkaat ja ergonominen istuin takaavat miellyttävän ajokokemuksen. Pyörässä on myös etu- ja takavalot, pakettiteline ja lokasuojat, jotka lisäävät käytettävyyttä ja turvallisuutta.

Luotettavuus ja takuu

MOMAS on tunnettu laadukkaista pyöristään, ja Wayfarer ei ole poikkeus. 10 vuoden runkotakuu on merkittävä etu, joka lisää luottamusta tuotteen kestävyyteen. Vaikka maailmantilanteen vuoksi jotkin komponentit saattavat vaihdella, MOMAS pitää huolen, että pyörä säilyttää korkeat laatuvaatimukset.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.