Fossil Gen 6 arvostelu

Laatukellot.fi:
5/5

Fossil Gen 6 -älykello on modernin naisen unelma: tyylikäs, älykäs ja monipuolinen. Sen pyöreä, värillinen kosketusnäyttö tarjoaa helpon pääsyn lukuisiin toimintoihin. Voit tarkastella puheluita, sähköposteja, tekstiviestejä ja sosiaalisen median ilmoituksia suoraan ranteestasi. Kellotaulujen muokattavuus lisää henkilökohtaista tyyliä, tekee Fossil Gen 6:sta täydellisen asusteen jokaiselle naiselle.

Terveyden ja Aktiivisuuden Seuranta

Fossil Gen 6 ei ole vain tyylikäs asuste, vaan myös tehokas terveys- ja aktiivisuusseurantaan. Se tukee automaattista sykkeen ja aktiivisuuden seurantaa useissa eri lajeissa, kuten juoksussa ja joogassa. SpO2-sensori tarjoaa tärkeää tietoa veren happipitoisuudesta, mikä on erityisen hyödyllistä kuntoilun aikana. Tämä tekee siitä ihanteellisen kumppanin aktiiviselle naiselle, joka haluaa pysyä terveenä ja muodikkaana.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.