FitNord Ava 700 Sähköpyörä arvostelu

Kuntokauppa.fi:
4.5/5

FitNord Ava 700 Sähköpyörä on Suomessa suunniteltu ja koottu premium-tason sähköpyörä, joka on täydellinen valinta naiselle, joka arvostaa tehokasta akkua, voimakasta moottoria ja joustokeulan tuomaa ajomukavuutta. Tämä pyörä on suunniteltu pohjoismaisiin olosuhteisiin ja tarjoaa käyttäjälleen monipuolisia ominaisuuksia, jotka tekevät pyöräilystä vaivatonta ja nautinnollista ympäri vuoden.

Tehokas akun kapasiteetti ja pitkä toimintamatka

FitNord Ava 700 sähköpyörässä on 720 Wh akku, joka mahdollistaa jopa 160 kilometrin matkan yhdellä latauksella. Akku on varustettu laadukkailla LG-kennoilla, jotka kestävät hyvin myös Suomen talviolosuhteet. Akun integrointi runkoon tekee sen irrottamisesta ja lataamisesta helppoa ja turvallista. Akun lukitseminen avaimella lisää turvallisuutta ja varmistaa, ettei se pääse irtoamaan vahingossa.

Akun pitkän toimintamatkan ansiosta FitNord Ava 700 sopii erinomaisesti niin pitkille pyöräretkille kuin päivittäiseen kaupunki- ja työmatka-ajoon. Käyttäjä voi nauttia huolettomasta ajosta ilman tarvetta jatkuvalle lataamiselle.

Joustokeula ja matala runko tuovat ajomukavuutta

FitNord Ava 700 on varustettu Suntourin lukittavalla joustokeulalla, jonka avulla käyttäjä voi säätää ajotuntumaa tarpeidensa mukaan. Joustokeula vaimentaa tehokkaasti tien epätasaisuuksia, mikä tekee ajamisesta miellyttävää myös haastavammassa maastossa.

Matala runko tekee pyörän selkään nousemisesta ja poistumisesta helppoa ja turvallista. Tämä ominaisuus tekee FitNord Ava 700erityisen sopivan naisille ja henkilöille, jotka arvostavat käytännöllisyyttä ja helppokäyttöisyyttä.

Voimakas moottori ja polkemisen helppous

FitNord Ava 700 -sähköpyörän sydän on sen 80 Nm TechDrive-keskimoottori, joka tarjoaa kevyen ja saumatonta polkutuntuman. Moottorin momenttitunnistin optimoi tehoa käyttäjän polkemisvoiman mukaan, mikä tekee ajamisesta sujuvaa ja miellyttävää kaikissa olosuhteissa. Käyttäjä voi valita viidestä eri avustustasosta tilanteen ja tarpeiden mukaan.

Selkeä ohjausyksikön värinäyttö näyttää ajon aikana tärkeät tiedot, kuten vauhdin, ajetun matkan ja akun tason. USB-latausmahdollisuus on kätevä lisäominaisuus, jonka avulla voi ladata puhelimen pyöräilyn aikana.

Suunniteltu ja koottu suomessa

FitNord Ava 700 -sähköpyörä on suunniteltu ja koottu Suomessa, mikä takaa sen korkean laadun ja luotettavuuden. Suunnitteluprosessissa on otettu huomioon pohjoismaiden haastavat sääolosuhteet ja käyttäjien tarpeet. Rungon geometria, komponenttien valinta ja perusteellinen testaus varmistavat, että pyörä toimii moitteettomasti kaikissa olosuhteissa.

Pyörän kokoaminen Suomessa takaa myös sen, että käytössä on laadukkaita ja kestäviä komponentteja. Asianmukaisella huolenpidolla ja säännöllisillä huolloilla FitNord Ava 700 on pitkäikäinen ja luotettava kumppani niin kesä- kuin talviajoon.

Kenelle FitNord Ava 700 Sähköpyörä sopii?

FitNord Ava 700 on erinomainen valinta naiselle, joka etsii monikäyttöistä ja huolettomasti toimivaa sähköpyörää. Pyörä sopii erityisesti työmatka- ja kaupunkiajoon, mutta sen ominaisuudet tekevät siitä myös mainion kumppanin pidemmille retkille ja seikkailuihin maastossa. Voimakas moottori ja pitkäkestoinen akku takaavat, että pyöräily on kevyttä ja vaivatonta haastavissakin olosuhteissa.

Matalarunkoinen ja moderni muotoilu tekee pyörästä helppokäyttöisen kaikille polkijoille. FitNord Ava 700 on saatavilla mustana ja punaisena, joten jokainen löytää varmasti mieleisensä värin.

On tärkeää huomioida, että 1.6.2024 alkaen kaikki sähköiset kulkuvälineeet, joiden nopeus ylittää yli 25km/h,moottorin teho  on yli 250W tai kulkuväline painaa yli 25kg, tulee liikennevakuuttaa. Tämä rajoitus on asetettu varmistamaan käyttäjien turvallisuus ja vähentämään liikenneonnettomuuksia. Lue tästä lisää täältä.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Etkö löytänyt sopivaa sähköpyörä naiselle?

Tutustu BuyBestGearin mahtavaan valikoimaan ja löydä naisille sopiva sähköpyörä edulliseen hintaan.

Käytä koodi: BBGMAIDONKERAAJA ja saa vielä -3% alennusta