FitNord Ava 300 Sähköpyörä arvostelu

Kuntokauppa.fi:
4.5/5

Suomessa suunniteltu FitNord Ava 300 on täydellinen valinta sinulle, joka vaadit sähköpyörältäsi pitkän toimintamatkan tehokasta akkua, voimakasta moottoria, joustokeulan sekä viiden eri avustustason takaamaa ajomukavuutta. Tämä järkevästi hinnoiteltu ja asiakkaidemme suosima sähköpyörä on huoleton pitkillä lenkeillä ja ketterä kaupunkiajossa. Yhdellä latauksella voit ajaa jopa huikeat 150 kilometriä. Matalarunkoinen FitNord Ava 300 Sähköpyörä sopii kaikille pyöräilijöille, tarjoten mukavaa ja helppoa polkupyöräilyä.

Tehokas akun kapasiteetti

Pitkä toimintamatka

FitNord Ava 300 Sähköpyörä on varustettu laadukkailla Samsung-kennoilla varustetulla 720 Wh akulla, joka tarjoaa luokkansa parasta suorituskykyä. Yhdellä latauksella voit saavuttaa jopa 150 kilometrin toimintamatkan, mikä tekee tästä sähköpyörästä täydellisen valinnan pitkiin lenkkeihin ja päivittäiseen käyttöön. Suurikapasiteettinen akku kestää hyvin myös suomalaiset talviolosuhteet, tarjoten luotettavuutta ja huolettomuutta ympäri vuoden.

Helppo lataus ja käyttö

Akun lataaminen on tehty helpoksi ja käteväksi. Lukittava akku on integroitu tyylikkäästi pyörän runkoon, josta se on helppo irrottaa lataamista varten. Tämä lisää turvallisuutta ja käytännöllisyyttä, sillä akun voi ladata missä tahansa. Akun latauksen tila ja muut tärkeät tiedot näkyvät selkeästi ohjausyksikön LCD-näytöltä, mikä tekee käytöstä vaivatonta.

Ajomukavuutta joustokeulalla ja matalalla rungolla

Joustokeulan edut

FitNord Ava 300 Sähköpyörässä on Suntourin lukittava joustokeula, joka lisää ajomukavuutta huomattavasti. Voit itse säätää joustokeulan lukituksen mukaan, haluatko jämäkämmän vai pehmeämmän ajotuntuman. Tämä mahdollisuus muokata ajotuntumaa tekee pyöräilystä miellyttävää kaikenlaisissa olosuhteissa.

Sopii kaikille

Pyörän matala runko tekee siitä erinomaisen valinnan kaikenikäisille ja -kokoisille pyöräilijöille. Matalarunkoisuuden ansiosta pyörän selkään nouseminen ja sieltä poistuminen on helppoa ja turvallista. Lisäksi leveät CST Control Viva Eco -renkaat tarjoavat erinomaisen pidon ja mukavuuden sekä asfaltilla että hiekkateillä.

Monipuoliset avustustasot ja tehokas moottori

Moottorin teho

FitNord Ava 300 Sähköpyörä on varustettu 45 Nm TechDrive -takamoottorilla, joka tekee polkemisesta kevyttä ja miellyttävää. Moottorin viisi eri avustustasoa mahdollistavat sen, että voit itse valita sopivan avustuksen tilanteen mukaan. Tämä tekee pyöräilystä vaivatonta niin ylämäissä kuin vastatuulessa.

Käytön helppous

Ohjausyksikön selkeä LCD-näyttö kertoo ajon aikana tärkeät tiedot, kuten nopeuden, ajetun matkan ja akun tason. Shimano Altus 1×8 -vaihteisto varmistaa, että löydät aina sopivan välityksen, olipa edessäsi sitten jyrkkä mäki tai tasainen maantie. Tehokkaat Shimano-levyjarrut pysäyttävät pyörän turvallisesti kaikissa olosuhteissa.

Suomessa suunniteltu ja kestävä

Suomalainen laatu

FitNord Ava 300 Sähköpyörä on suunniteltu Suomessa, ja sen suunnittelussa on otettu huomioon suomalaiset ajo-olosuhteet ja käyttäjien tarpeet. Suunnitteluprosessi sisältää rungon valinnan, geometrian säätämisen, sopivien komponenttien valinnan ja testauksen, visuaalisen suunnittelun sekä EU-määräysten noudattamisen.

Helppo huolto

Pyörän huolto on tehty helpoksi koko maan kattavan FitNord-palveluverkoston avulla. Voit luottaa siihen, että pyöräsi pysyy hyvässä kunnossa ja on aina valmis käyttöön. Paikalliset huoltokumppanit tarjoavat ammattitaitoista palvelua yli 30:lla paikkakunnalla ympäri Suomea.

Kenelle FitNord Ava 300 sähköpyörä sopii?

Monipuolinen käyttö

FitNord Ava 300 Sähköpyörä on erinomainen valinta niin kaupunkiajoon, työmatkoille kuin pidemmille retkille maaseudulla. Sen monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä luotettavan kumppanin kaikenlaisiin ajo-olosuhteisiin. Pyörän keveys ja ketteryys tekevät siitä ihanteellisen valinnan niin arjen asiointiin kuin vapaa-ajan harrastuksiin.

Esteettisyys ja muunneltavuus

FitNord Ava 300 Sähköpyörä on saatavilla tyylikkään mustana, mutta voit valita myös valkoisen tai punaisen värivaihtoehdon. Pyörän esteettinen ulkonäkö yhdistettynä sen käytännöllisiin ominaisuuksiin tekee siitä houkuttelevan valinnan kaikille, jotka arvostavat sekä toimivuutta että tyyliä.

On tärkeää huomioida, että 1.6.2024 alkaen kaikki sähköiset kulkuvälineeet, joiden nopeus ylittää yli 25km/h,moottorin teho  on yli 250W tai kulkuväline painaa yli 25kg, tulee liikennevakuuttaa. Tämä rajoitus on asetettu varmistamaan käyttäjien turvallisuus ja vähentämään liikenneonnettomuuksia. Lue tästä lisää täältä.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Etkö löytänyt sopivaa sähköpyörä naiselle?

Tutustu BuyBestGearin mahtavaan valikoimaan ja löydä naisille sopiva sähköpyörä edulliseen hintaan.

Käytä koodi: BBGMAIDONKERAAJA ja saa vielä -3% alennusta