Etusivu » TOP 5 parhaat pyöräilyvaunut vertailussa

TOP 5 parhaat pyöräilyvaunut vertailussa

Tässä artikkelissa vertailemme 5 parasta pyöräilyvaunua, joissa mielestämme kohtaa käytännöllisyys ja turvallisuus

TOP 5 pyöräilyvaunut
Thule Chariot Cheetah 2
Croozer Kid 2
Thule Coaster XT
vidaXL 155x61x83 cm (kuljetuskärry)
Hamax Traveller

Thule Chariot Cheetah 2

Thule Chariot Cheetah 2
Paikkojen määrä: 2
Tyyppi: Lapsikärry
Maksimaalinen kuormitus: 45 kg
Mukana tarvikkeet pyöräilykärryiksi tai -rattaiksi muuttamiseen
Aerodynaaminen muotoilu ja monipuoliset käyttömahdollisuudet
Sinisellä merkityt kohdat helpottavat käyttöä
Säädettävä HeightRight™-työntöaisa, jolla työntäminen on miellyttävää
Sisäänrakennettu kypärätila
Pysäköintijarru

Last updated: 2022-01-19 18:33:28

Thulen Chariot Cheetah 2 on täydellinen pyöräilyvaunu, kaikenlaisille lapsille ja kaikenlaisille vanhemmille. Nämä pyöräilyvaunut ovat Thulen lippulaivamalli ja yrityksen tehokkain ja laadukkain tuote, jonka voit perheellesi ostaa.

Nämä vaunut yhdistävät täydellisen tehokkuuden, aerodynamiikan, sekä mukavuuden ja luovat mahdollisimman laadukkaan ja ikimuistoisimman kokemuksen, joka varmasti jää vuosiksi mieleen.

Vaunuihin mahtuu mukavasti jopa kaksi lasta, jotka voivat vaunuissa nauttia hyvästä tilavuudesta sekä vaunujen laadukkaasta rakenteesta.

Näissä vaunuissa on myös käännettävä ohjaustanko, joka voi tehdä elämästäsi helpompaa pidemmillä matkoilla lastesi ja perheesi seurassa.

Cheetahin rakenne on myöskin hyvinkin kevyt, mutta samaan aikaan todella laadukas.

Tämä johtaa siihen, että vaunuja on erittäin vaivatonta käyttää, jotta voisit nauttia matkoistasi perheesi kanssa mahdollisimman syvällisesti, ilman että joudut pysähtymään jatkuvasti, jotta kuntosi kestää.

Vaunujen sisäosa tekee lasten elämästä myös erittäin mukavaa, sillä on mahdollista myös säätää sen ilmastointia. Tämä on mahdollista vaunujen mukana kuljetettavan sääsuojuksen takia.

Sääsuojus voi suojata lapsiasi esimerkiksi suurelta auringonpaisteelta, jotta voit välttää esimerkiksi pitkillä matkoilla mahdollisia auringonpistoksia, jotka ovat hyvinkin mahdollisia ilman sääsuojusta.

Vaunut on myös suojattu vaaralliselta UV-säteilyltä, joka esiintyy ihmisen huomaamatta ja voi aiheuttaa kaikenlaisia terveysvaikutuksia myös lapsillesi, jotka matkustavat vaunuissa, joita ei olisi varustettu tällaisella suojauksella.

Tästä syystä Thule Chariot Cheetah 2 onkin markkinoiden yksi turvallisimmista vaunuista, varsinkin sääsuojan osalta.

Näihin vaunuihin on kaikkien edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi myös mahdollista ostaa jopa lasten turvavaljaat, jotta voit olla varma lastesi sataprosenttisesta turvallisuudesta matkasi aikana.


Croozer Kid 2

Croozer Kid 2
Paikkojen määrä: 2
Tyyppi: Lapsikärry
Maksimaalinen kuormitus: 45 kg
Helppo pakata kasaan
Vettä hylkivä suojus
UPF80+ ikkunoissa

Last updated: 2022-01-19 18:33:28

Croozer Kid 2 on yksi markkinoiden parhaista vaihtoehdoista pyöräilyvaunujen osalta.

Se on valmistajan Croozer lippulaivamalli, joka sisältää useita hyvinkin käytännöllisiä ominaisuuksia, jotka tekevät vanhempien elämästä huomattavasti helpompaa ja mukavampaa, pitkilläkin matkoilla, joita saatat lastesi kanssa tehdä.

Nämä vaunut on suunniteltu kahdelle lapselle ja ovat täydelline vaihtoehto vanhemmille, jotka haluvavat tehdä kaikenlaisia aktiviteetteja lasten kanssa, kuten lenkkeilyä, pyöräilyä tai vain normaalia ajanviettoa heidän kanssa.

Vaunut on varustettu useilla ominaisuuksilla, jotka tekevät lasten ja vanhempien elämästä suuresti helpompaa ja jotka tekevät näistä vaunuista vallankumouksellisen modernit, hyvinkin kilpailukykyisillä markkinoilla.

Näihin ominaisuuksiin kuuluvat esimerkiksi vaunujen laadukas ja tarkka TOX-sertifikaatio, joka varmistaa vaunujen myrkyttömyyden ja sen, että voit rauhassa laittaa lapsesi vaunuihin, ilman, että sinun täytyy pelätät minkäänlaisia terveydellisiä vaikutuksia heille.

Vaunut ovat myös hyvinkin tilavat ja kaksi lastasi mahtuvat loistavasti näihin vaunuihin, jotka on suunniteltu juuri heille ja heidän tarpeilleen.

Vaunujen laadukkaisiin varusteisiin kuuluu esimerkiksi niiden vetokoukku, joka tekee niiden käyttämisestä paljon helpompaa, lenkkipyörä, sekä ratas.

Vaunut ovat myös hyvinkin turvalliset jopa hyönteisiä vastaan, sillä ne on varustettu laadukkaalla suojalla hyönteisiä vastaan, jotta ne eivät pääsisi vaunujen sisäpuolelle, häiritsemään lapsiasi.

Vaunut on varustettu turvalipulla, joka antaa muille tienkäyttäjille tietoa siitä, missä liikut, jotta pysyt mahdollisimman hyvässä turvassa ja vältyt kolareilta tiellä. Ja mikä parasta, vaunut on varustettu säilytystilalla, jonne voit laittaa esimerkiksi juomaa ja ruokaa, jotta voit varautua matkan erilaisille ravitsemustarpeille.


Thule Coaster XT

Thule Coaster XT
Paikkojen määrä: 2
Tyyppi: Lapsikärry
Maksimaalinen kuormitus: 45 kg
Hartialeveys: 58,4 cm
Istumakorkeus: 60 cm
Oviaukko: 80 cm
Pyörä- ja kävelylisäosat kuuluvat pakkaukseen.
Lastenkuljetuskärryn paino: 12 kg.
Patentoitu ezHitch™-kiinnitys polkupyörään.

Thule Coaster XT on toinen Thulen lippulaivamalleista, jotka tarjoavat sinulle ja lapsillesi täydellisyyttä, jota harvat pyöräilyvaunut samalla tasolla tarjoavat.

Vaunut on varustettu lähes vallankumouksillisilla ominaisuuksilla, jotka nähtyäsi haluat aina jokaisiin vaunuihin, jotka omistat.

Thulelta voit odottaa pelkästään laatua ja tehokkuutta, joita harvat muut yritykset jopa näinkin suuresti kilpailevilla markkinoilla tarjoavat.

Näistä vaunuista löydät useita käytännöllisiä ominaisuuksia, joista yksi parhain on sen ergonominen design, joka varmistaa täydellisen mukavuuden lapsillesi ja myös vaunujen kuljettajalle.

Coaster XT:ssä on myös suuri määrä tilaa erilaisille tavaroille, joita saatat haluta kuljettaa erilaisilla matkoilla, joita lastesi kanssa teet.

Voit pakata helposti mukaasi esimerkiksi juomista ja syömistä, ilman, että sinun tarvitsee huolehtia esimerkiksi painavan ja epäkäytännöllisen repun kantamisesta tai kuljettamisesta samalla, kun poljet pyörää. XT:ssä on tilaa kahdelle lapselle, paikoilla jotka on suunniteltu täydellistä mukavuutta ja turvallisuutta varten lapsillesi.

Vaunuissa on säädettävä ohjaustanko, joka tarjoaa ergonomista tukea vaunujen työntäjälle, pitkilläkin reissuilla.

Coaster XT on näiden kaikkien ominaisuuksien lisäksi erittäin turvallinen, sillä se on varustettu ominaisuuksilla, jotka suojaavat lapsiasi jopa erilaisilta vaarallisilta hyönteisiltä, joita luonnossa liikkuessa saattaa hyvinkin esiintyä.

Vaunut vastaavat kaikkia globaalisti hyväksyttyjä turvallisuuteen liittyviä standardeja, joten voit olla hyvinkin luottavainen näiden vaunujen varustukseen ja rakenteeseen turvallisuuden suhteen.

Coaster XT:n voit myös halutessasi varustaa useilla erikseen myytävillä lisävarusteilla, jotka voivat tehdä elämästäsi entistäkin helpompaa ja luoda entistäkin mielenkiintoisemman kokemuksen.


vidaXL 155x61x83 cm (kuljetuskärry)

vidaXL 155x61x83 cm kuljetuskärry_
Ei sovellu lastenkuljettamiseen
Tyyppi: Kuljetuskärry
Maksimaalinen kuormitus: 50 kg
Saatavissa olevat värit: Musta, Sininen
Varustettu kahdella kahvalla käsikärrynä käyttöä varten
Kuulaliitosjärjestelmä helppoa kiinnittämistä varten

Tämä tunnetun vidaXL:n kehittämä kuljetuskärry on täydellinen vaihtoehto ihmisille, jotka haluavat kuljettaa suurenkin määrän tavaraa pyörän avulla.

Tämä kuljetuskärry on helppo vain kiinnittää mihin tahansa polkupyörään ja voit vain listata tavarasi tämän kärryn päälle ja kuljettaa ne toivottuun kohteeseen.

Tämän kärryn laadukas rakenne ja kestävyys takaavat sen, että sinun ei tarvitse murehtia esimerkiksi tavaroidesi putoamista tai hajoamista, samalla kun kuljetat niitä paikasta A paikkaan B.

Tämä kärry voi sen maksimikapasiteetin avulla helposti kuljettaa ainakin 50 kilogramman verran erilaista tavaraa.

Kärry on valmistettu erittäin laadukkaasta teollisuustason teräksestä, joka luo laadukkaan ja kestävän tunnelman samalla, kun kuljetat sillä tavaroitasi ja poljet pyörääsi.

Se on myös erittäin helppo kasata, etkä tarvitse erilaisia harvinaisempia työkaluja tai suurempia kasaustaitoja, jos haluat alkaa käyttämään tätä kärryä.

Kuljetuskärry on myös varustettu tangolla, jonka voit halutessasi jopa taittaa, jos tilanne sen vaatii. Kärry on myös suunniteltu hyvinkin ergonomisesti, jotta sitä olisi mahdollisimman mukava käyttää jopa pidemmilläkin matkoilla, joilla haluat jopa painaviakin tavaroita kuljettaa.

vidaXL:n renkaat on myös suunniteltu olemaan pneumaattisia, jolla voidaan taata niiden hyvätasoinen laatu ja kestävyys, joka varmasti kestää vuosia aktiivista käyttöä.

Kärry on myös erittäin kompakti ja mahtuu tarvittaessa hyvinkin pieneen tilaan, jopa esimerkiksi pienempäänkin autotalliin, jotta myöskään tilasta ei tarvitse suuremmin murehtia kärryn käyttäjänä.

vidaXL on kaiken tämän lisäksi myös erittäin helppo vain kiinnittää polkupyörääsi.


Hamax Traveller

Hamax Traveller
Paikkojen määrä: 2
Tyyppi: Lapsikärry
Maksimaalinen kuormitus: 45 kg
Istuin: Pehmustettu
Verkkokangas ja UV-suoja
Pysäköintijarrut
Heijastimet renkaissa ja edessä

Last updated: 2022-01-19 18:33:29

Hamax Traveller on Hamaxin lippulaivamalli yrityksen pyöräilyvaunujen suhteen. Malli on varustettu laadukkailla ominaisuuksilla, jotka tekevät pyörämatkoistasi helppoja, vaivattomia ja ikimuistoisia.

Nämä laadukkaat ja edulliset pyöräilyvaunut on varustettu suurella määrällä tilaa erilaisille tavaroille, joita saatat haluta ottaa matkallesi mukaan.

Voit pakata helposti mukaasi esimerkiksi ruokaa ja juomaa, ilman että sinun täytyy murehtia painavan repun jatkuvasta kantamisesta mukanasi.

Tämä voi poistaa matkan aikaista stressiä, joita tavaroiden kuljettaminen saattaa joskus aiheuttaa.

Vaunut on myös varustettu irrotettavalla työntötangolla, joka voi helpottaa sen korkeuden säätämisessä, jotta saat mahdollisimman ergonomisen kokemuksen ja voit nauttia mukavasta matkailusta lastesi seurassa.

Traveller on myös saatavilla useissa eri väreissä, kuten vihreänä, sinisenä, sekä mustana. Voit valita näistä mieleisesi, joka sopii omaan makuusi estetiikan suhteen.

Nämä pyöräilyvaunut on erittäin helppo myös muuntaa normaaleiksi vaunuiksi, jos haluat lähteä normaalille kävelyreissulle lastesi kanssa, ilman polkupyörää ja sen polkemista.

Vaunut sopivat kaikenlaisille lapsille, jotka ovat ainakin kuuden kuukauden ikäisiä ja painavat maksimissaan 22 kilogrammaa.

Tilaa vaunuissa on ainakin kahdelle lapselle. Travellerille on myös saatavilla useita erilaisia käytännöllisiä varusteita, jotka tekevät elämästäsi ja matkojen tekemisestä lasten kanssa entistäkin mukavampaa ja helpompaa.

Varusteisiin kuuluu esimerkiksi kätevä kantoliina/vauvaistuin, joka on tarkoitettu perheen pienimmille.

Tämän avulla myös vauvasi voi osallistua perheesi matkalla, ilman minkäänlaista huolta. Kärryt on myös suunniteltu siten, että voit olla varma lastesi täydellisestä turvallisuudesta matkan aikana.

Nämä yhdistelmävaunut on suojattu erilaisilta hyönteisiltä ja myös antavat verrattain paljon suojaa auringon säteilyä varten.