TOP 5 parhaat pyöräilyvaunut 2023 vertailussa

TOP 5 parhaat pyöräilyvaunut vertailussa

Tässä artikkelissa vertailemme 5 parasta pyöräilyvaunua, joissa mielestämme kohtaa käytännöllisyys ja turvallisuus

Meidän suosituimmat pyöräilyvaunut

Last updated: 2023-02-05 09:31:21

Thulen Chariot Cheetah 2 on täydellinen pyöräilyvaunu, kaikenlaisille lapsille ja kaikenlaisille vanhemmille. Nämä pyöräilyvaunut ovat Thulen lippulaivamalli ja yrityksen tehokkain ja laadukkain tuote, jonka voit perheellesi ostaa.

Nämä vaunut yhdistävät täydellisen tehokkuuden, aerodynamiikan, sekä mukavuuden ja luovat mahdollisimman laadukkaan ja ikimuistoisimman kokemuksen, joka varmasti jää vuosiksi mieleen.

Vaunuihin mahtuu mukavasti jopa kaksi lasta, jotka voivat vaunuissa nauttia hyvästä tilavuudesta sekä vaunujen laadukkaasta rakenteesta.

Näissä vaunuissa on myös käännettävä ohjaustanko, joka voi tehdä elämästäsi helpompaa pidemmillä matkoilla lastesi ja perheesi seurassa.

Cheetahin rakenne on myöskin hyvinkin kevyt, mutta samaan aikaan todella laadukas.

Tämä johtaa siihen, että vaunuja on erittäin vaivatonta käyttää, jotta voisit nauttia matkoistasi perheesi kanssa mahdollisimman syvällisesti, ilman että joudut pysähtymään jatkuvasti, jotta kuntosi kestää.

Vaunujen sisäosa tekee lasten elämästä myös erittäin mukavaa, sillä on mahdollista myös säätää sen ilmastointia. Tämä on mahdollista vaunujen mukana kuljetettavan sääsuojuksen takia.

Sääsuojus voi suojata lapsiasi esimerkiksi suurelta auringonpaisteelta, jotta voit välttää esimerkiksi pitkillä matkoilla mahdollisia auringonpistoksia, jotka ovat hyvinkin mahdollisia ilman sääsuojusta.

Vaunut on myös suojattu vaaralliselta UV-säteilyltä, joka esiintyy ihmisen huomaamatta ja voi aiheuttaa kaikenlaisia terveysvaikutuksia myös lapsillesi, jotka matkustavat vaunuissa, joita ei olisi varustettu tällaisella suojauksella.

Tästä syystä Thule Chariot Cheetah 2 onkin markkinoiden yksi turvallisimmista vaunuista, varsinkin sääsuojan osalta.

Näihin vaunuihin on kaikkien edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi myös mahdollista ostaa jopa lasten turvavaljaat, jotta voit olla varma lastesi sataprosenttisesta turvallisuudesta matkasi aikana.

Last updated: 2023-02-05 09:31:22

Croozerin Kid Keeke 1 -pyöräkärry sopii yhden lapsen kuljetukseen. Pyöräkärryssä on lisävakautta tuova, matala painopiste, jonka ansiosta se selviytyy hyvin myös haastavimmista maastoista ja olosuhteista. Pyöräkärryn AirPad-jousitusjärjestelmä mukautuu automaattisesti kuormituksen mukaan ja vähentää iskujen ja tärinän vaikutusta, jotta sinä ja lapsesi voitte keskittyä pyöräretkestä nauttimiseen.

Pyöräkärryssä on UPF 80+ -aurinkosuojalla varustetut sivuikkunat, jotka suojaavat lapsen ihoa auringonpaisteelta ja auttavat pitämään sisäosat sopivan lämpöisinä myös lämpiminä kesäpäivinä. Pyöräkärryssä on 43 litran vetoinen tavarakori, johon mahtuu reilusti retkivarusteita.

Pyöräkärry on testattu EU-standardin 15918 mukaisesti, ja se täyttää lisäksi standardin EN 1888 asettamat määräykset.

Kaikki tekstiiliosat on testattu haitallisten ainesosien varalta, jotta lapsesi voi takuulla matkustaa turvallisesti.

Last updated: 2023-02-05 09:31:23

Thule Coaster XT on toinen Thulen lippulaivamalleista, jotka tarjoavat sinulle ja lapsillesi täydellisyyttä, jota harvat pyöräilyvaunut samalla tasolla tarjoavat.

Vaunut on varustettu lähes vallankumouksillisilla ominaisuuksilla, jotka nähtyäsi haluat aina jokaisiin vaunuihin, jotka omistat.

Thulelta voit odottaa pelkästään laatua ja tehokkuutta, joita harvat muut yritykset jopa näinkin suuresti kilpailevilla markkinoilla tarjoavat.

Näistä vaunuista löydät useita käytännöllisiä ominaisuuksia, joista yksi parhain on sen ergonominen design, joka varmistaa täydellisen mukavuuden lapsillesi ja myös vaunujen kuljettajalle.

Coaster XT:ssä on myös suuri määrä tilaa erilaisille tavaroille, joita saatat haluta kuljettaa erilaisilla matkoilla, joita lastesi kanssa teet.

Voit pakata helposti mukaasi esimerkiksi juomista ja syömistä, ilman, että sinun tarvitsee huolehtia esimerkiksi painavan ja epäkäytännöllisen repun kantamisesta tai kuljettamisesta samalla, kun poljet pyörää. XT:ssä on tilaa kahdelle lapselle, paikoilla jotka on suunniteltu täydellistä mukavuutta ja turvallisuutta varten lapsillesi.

Vaunuissa on säädettävä ohjaustanko, joka tarjoaa ergonomista tukea vaunujen työntäjälle, pitkilläkin reissuilla.

Coaster XT on näiden kaikkien ominaisuuksien lisäksi erittäin turvallinen, sillä se on varustettu ominaisuuksilla, jotka suojaavat lapsiasi jopa erilaisilta vaarallisilta hyönteisiltä, joita luonnossa liikkuessa saattaa hyvinkin esiintyä.

Vaunut vastaavat kaikkia globaalisti hyväksyttyjä turvallisuuteen liittyviä standardeja, joten voit olla hyvinkin luottavainen näiden vaunujen varustukseen ja rakenteeseen turvallisuuden suhteen.

Coaster XT:n voit myös halutessasi varustaa useilla erikseen myytävillä lisävarusteilla, jotka voivat tehdä elämästäsi entistäkin helpompaa ja luoda entistäkin mielenkiintoisemman kokemuksen.

vidaXL 155x61x83 cm kuljetuskärry_
Ei sovellu lastenkuljettamiseen

Last updated: 2023-02-05 09:31:24

Tämä tunnetun vidaXL:n kehittämä kuljetuskärry on täydellinen vaihtoehto ihmisille, jotka haluavat kuljettaa suurenkin määrän tavaraa pyörän avulla.

Tämä kuljetuskärry on helppo vain kiinnittää mihin tahansa polkupyörään ja voit vain listata tavarasi tämän kärryn päälle ja kuljettaa ne toivottuun kohteeseen.

Tämän kärryn laadukas rakenne ja kestävyys takaavat sen, että sinun ei tarvitse murehtia esimerkiksi tavaroidesi putoamista tai hajoamista, samalla kun kuljetat niitä paikasta A paikkaan B.

Tämä kärry voi sen maksimikapasiteetin avulla helposti kuljettaa ainakin 50 kilogramman verran erilaista tavaraa.

Kärry on valmistettu erittäin laadukkaasta teollisuustason teräksestä, joka luo laadukkaan ja kestävän tunnelman samalla, kun kuljetat sillä tavaroitasi ja poljet pyörääsi.

Se on myös erittäin helppo kasata, etkä tarvitse erilaisia harvinaisempia työkaluja tai suurempia kasaustaitoja, jos haluat alkaa käyttämään tätä kärryä.

Kuljetuskärry on myös varustettu tangolla, jonka voit halutessasi jopa taittaa, jos tilanne sen vaatii. Kärry on myös suunniteltu hyvinkin ergonomisesti, jotta sitä olisi mahdollisimman mukava käyttää jopa pidemmilläkin matkoilla, joilla haluat jopa painaviakin tavaroita kuljettaa.

vidaXL:n renkaat on myös suunniteltu olemaan pneumaattisia, jolla voidaan taata niiden hyvätasoinen laatu ja kestävyys, joka varmasti kestää vuosia aktiivista käyttöä.

Kärry on myös erittäin kompakti ja mahtuu tarvittaessa hyvinkin pieneen tilaan, jopa esimerkiksi pienempäänkin autotalliin, jotta myöskään tilasta ei tarvitse suuremmin murehtia kärryn käyttäjänä.

vidaXL on kaiken tämän lisäksi myös erittäin helppo vain kiinnittää polkupyörääsi.

Last updated: 2023-02-05 09:31:25

Hamax Traveller on Hamaxin lippulaivamalli yrityksen pyöräilyvaunujen suhteen. Malli on varustettu laadukkailla ominaisuuksilla, jotka tekevät pyörämatkoistasi helppoja, vaivattomia ja ikimuistoisia.

Nämä laadukkaat ja edulliset pyöräilyvaunut on varustettu suurella määrällä tilaa erilaisille tavaroille, joita saatat haluta ottaa matkallesi mukaan.

Voit pakata helposti mukaasi esimerkiksi ruokaa ja juomaa, ilman että sinun täytyy murehtia painavan repun jatkuvasta kantamisesta mukanasi.

Tämä voi poistaa matkan aikaista stressiä, joita tavaroiden kuljettaminen saattaa joskus aiheuttaa.

Vaunut on myös varustettu irrotettavalla työntötangolla, joka voi helpottaa sen korkeuden säätämisessä, jotta saat mahdollisimman ergonomisen kokemuksen ja voit nauttia mukavasta matkailusta lastesi seurassa.

Traveller on myös saatavilla useissa eri väreissä, kuten vihreänä, sinisenä, sekä mustana. Voit valita näistä mieleisesi, joka sopii omaan makuusi estetiikan suhteen.

Nämä pyöräilyvaunut on erittäin helppo myös muuntaa normaaleiksi vaunuiksi, jos haluat lähteä normaalille kävelyreissulle lastesi kanssa, ilman polkupyörää ja sen polkemista.

Vaunut sopivat kaikenlaisille lapsille, jotka ovat ainakin kuuden kuukauden ikäisiä ja painavat maksimissaan 22 kilogrammaa.

Tilaa vaunuissa on ainakin kahdelle lapselle. Travellerille on myös saatavilla useita erilaisia käytännöllisiä varusteita, jotka tekevät elämästäsi ja matkojen tekemisestä lasten kanssa entistäkin mukavampaa ja helpompaa.

Varusteisiin kuuluu esimerkiksi kätevä kantoliina/vauvaistuin, joka on tarkoitettu perheen pienimmille.

Tämän avulla myös vauvasi voi osallistua perheesi matkalla, ilman minkäänlaista huolta. Kärryt on myös suunniteltu siten, että voit olla varma lastesi täydellisestä turvallisuudesta matkan aikana.

Nämä yhdistelmävaunut on suojattu erilaisilta hyönteisiltä ja myös antavat verrattain paljon suojaa auringon säteilyä varten.

Lisää rakastettavia juttuja:

Maidonkeraaja.fisivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme. 

 Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.