Storytel lahjakortti

Storytelin lahjakortti on mainio lahja lapselle, joka nauttii tarinoiden kuuntelemisesta ja lukemisesta. Lahjakortti avaa oven tuhansiin lastenkirjoihin, tarjoten monipuolisen valikoiman ääni- ja e-kirjoja, jotka sopivat kaikenikäisille. Valittavana on niin rauhoittavia iltasatuja kuin jännittäviä seikkailujakin, jotka rikastuttavat lapsen mielikuvitusta ja tukevat hänen kehitystään.

Turvallisuus on vanhemmille tärkeää, ja Storytelin Kids Mode -toiminto huomioi tämän. Se mahdollistaa lapsille turvallisen tilan, jossa he voivat tutkia ja nauttia kirjoista ilman huolta ikäänsä sopimattomasta sisällöstä. Lahjakortti tarjoaa lapselle vapauden valita ja tutkia, mikä kannustaa itsenäiseen oppimiseen ja antaa ilon löytää uusia suosikkeja omatoimisesti.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.