Laatukoru arvostelu ja kokemuksia

Laatukoru banneri

Laatukoru on suomalaisen koru- ja kelloteollisuuden ikoni, joka on perustettu vuonna 1972 Keijo Silvánin toimesta. Alun perin korujen valmistus aloitettiin hänen kotinsa kellarissa, missä ympäristön lämminhenkisyys ja perheen antama tuki olivat keskeisiä tekijöitä yrityksen perustamisessa ja sen kehittämisessä​​. Tämä perheyritys on kasvanut vuosikymmenten ajan tarjoten asiakkailleen ainutlaatuisia ja tyylikkäitä tuotteita ja säilyttänyt intohimonsa korujen ja kellojen valmistukseen.

Laatukoru korostaa yksilöllisyyttä, laadukkuutta ja takuuta siitä, että tuote sekä palvelu vastaavat asiakkaan tarpeita. Valikoima käsittää niin kotimaisia merkkejä kuin ulkomaisiakin brändejä, ja kaikki Silván-korut valmistetaan ja suunnitellaan Suomessa. Yritys varmistaa, että jokainen myyty timantti on konfliktivapaa ja laillisesti hankittu​​. Lisäksi Laatukoru toteuttaa yritysten tarpeisiin uniikkeja lahjoja, kuten kullasta tai hopeasta valmistettuja sormuksia, kalvosinnappeja, solmioneuloja ja muita koruja​​.

Laatukoru on pysynyt uskollisena perinteilleen ja suomalaisuudelle, samalla kun se on sopeutunut nykyaikaisiin tarpeisiin ja toiveisiin, tarjoten asiakkailleen monipuolisia ja korkealaatuisia tuotteita ja palveluita.

Koruvalikoima ja myymäläpalvelut

Laatukoru tunnetaan laajasta ja monipuolisesta koruvalikoimastaan, joka kattaa niin arki- kuin juhlakäyttöönkin soveltuvat korut. Laatukoru sormukset valikoimassa on erityisen laaja kattaus sormuksia, mukaan lukien vihkisormukset, kihlasormukset, timanttisormukset, hopeasormukset, keraamiset sormukset ja titaanisormukset. Lisäksi tarjolla on laboratoriotimanttisormuksia, jotka ovat ympäristötietoisen valinta​

Kaulakorujen osalta Laatukoru tarjoaa timantti- ja kultakaulakoruja, helminauhoja ja -kaulakoruja, hopea-, pronssi- ja panssariketjuja sekä erilaisia miesten kaulakoruja. Riipukset ja helat käsittävät muun muassa timantti- ja kultariipukset, hopea- ja pronssiriipukset, ristiriipukset sekä erilaiset charmit ja koristehelat​​.

Korvakoruvalikoimaan kuuluvat kultaiset, timantti-, helmi- ja hopeakorvakorut sekä pronssiset ja muut korvakorut, mukaan lukien miesten korvakorut​​. Rannekorut-valikoimasta löytyy timantti- ja kultarannekoruja, helmi-, hopea- ja pronssirannekoruja sekä muita rannekoruja​​. Laatukoru tarjoaa myös muita korutyyppejä, kuten helmikoruja ja helminauhoja, horoskooppikoruja, kalvosinnappeja ja solmioneuloja, kastekoruja, lemmikkikoruja, nenäkoruja, nilkkakoruja, rippiristejä sekä rintakoruja ja solkia.

Laatukoru tarjoaa myös monipuolisia myymäläpalveluita asiakkailleen, jotka kattavat eri tarpeet ja toiveet. Heidän myymäläpalvelunsa sisältävät:

  • Laaja tuotevalikoima: Myymälöissä on saatavilla laaja valikoima koruja ja kelloja, mukaan lukien sormukset, korvakorut, riipukset ja kellot. Tarjolla on sekä perinteisiä että tunnettuja merkkejä sekä Laatukorun omaa Silván-tuotemerkkiä.
  • Asiantunteva henkilökunta: Laatukorun myymälöissä työskentelee asiantunteva henkilökunta, joka auttaa asiakkaita valitsemaan sopivat tuotteet ja tarjoaa tietoa tuotteiden ominaisuuksista ja huollosta.
  • Uniikkien korujen tilauspalvelu: Asiakkaat voivat tilata uniikkeja koruja, jotka suunnitellaan ja valmistetaan asiakkaan toiveiden mukaan Laatukorun omalla verstaalla.
  • Korujen ja kellojen huolto ja korjaus: Joissakin myymälöissä on saatavilla korujen ja kellojen huolto- ja korjauspalveluita, jotta asiakkaat voivat pitää arvoesineensä hyvässä kunnossa.
  • Henkilökohtainen neuvonta ja palvelu: Myymälöissä tarjotaan henkilökohtaista neuvontaa ja palvelua, jotta asiakkaat voivat tehdä harkittuja ja heidän tarpeitaan vastaavia hankintoja.

Laatukoru kokemuksia

Laatukoru on kerännyt asiakkailtaan paljon positiivista palautetta sekä tuotteidensa laadusta että palvelustaan. Asiakkaiden kokemuksia Laatukorusta leimaa usein tyytyväisyys tuotteiden korkeaan laatuun ja yksilölliseen designiin. Monet asiakkaat ovat kiitelleet erityisesti Silvan-tuotemerkin timanttikoruja, jotka ovat tunnettuja niiden hienostuneesta tyylistä ja erinomaisesta käsityöstä.

Ympäristötietoiset asiakkaat ovat myös arvostaneet Laatukorun sitoutumista kullan kierrätykseen ja eettisesti hankittuihin timantteihin. Tämä vastuullinen toimintatapa on tuonut Laatukorulle kiitosta asiakkailta, jotka etsivät eettisesti valmistettuja koruja. Laatukorun asiakaspalvelu on saanut erityistä kiitosta sen ystävällisyydestä ja asiantuntemuksesta, sekä myymälöissä että verkkokaupassa. Asiakkaiden kokemukset osoittavat, että Laatukoru panostaa vahvasti asiakastyytyväisyyteen kaikilla toimintansa osa-alueilla.

Lisäksi, asiakkaat ovat ilmaisseet tyytyväisyytensä Laatukorun joustaviin palautus- ja vaihtoehtoihin, jotka tekevät ostokokemuksesta huolettoman ja miellyttävän. Kanta-asiakasohjelman tarjoamat säännölliset tarjoukset ja alennukset ovat myös saaneet positiivista palautetta, sillä ne tarjoavat lisäarvoa ja säästöjä asiakkaille. Kokonaisuudessaan Laatukorun asiakaskokemukset heijastavat yrityksen sitoutumista korkealaatuisiin tuotteisiin ja erinomaiseen asiakaspalveluun.

Laatukoru kellot ja älykellot

Laatukoru tarjoaa asiakkailleen kattavan ja monipuolisen valikoiman kelloja ja älykelloja, jotka on suunniteltu vastaamaan sekä muodin että toiminnallisuuden tarpeita. Heidän valikoimansa käsittää useita tunnettuja brändejä, tarjoten vaihtoehtoja jokaiseen makuun ja tarpeeseen.

Älykellot ja urheilukellot ovat saavuttaneet suuren suosion Laatukorun asiakkaiden keskuudessa, kiitos niiden monipuolisten ominaisuuksien. Garminin urheilukellot ja aktiivisuusrannekkeet ovat erityisen suosittuja niiden rannesykeseurannan, unen ja stressin seurannan sekä lähimaksutoiminnon ansiosta. Jm Smart -älykello taas on loistava valinta niille, jotka etsivät perusominaisuuksilla varustettua kelloa, ja Casion urheilukellot ovat tunnettuja niiden kestävyydestä ja monipuolisista ominaisuuksista, kuten lämpömittarista, hälytystoiminnosta, iskun- ja vedenkestävyydestä, kompassista ja korkeusmittarista.

Laatukoru naisten kellot valikoima on yhtä laaja ja monipuolinen. Se kattaa monia tunnettuja ja arvostettuja brändejä, kuten Longines, Tissot, Seiko, Guess, Tommy Hilfiger, ja Leijona. Lisäksi valikoimasta löytyy useita maailmanlaajuisesti tunnettuja luksusbrändejä, kuten CORUM, Zenith, TAG Heuer, Raymond Weil, Rado ja Gucci. Nämä kellot tarjoavat yhdistelmän tyylikästä muotoilua ja laadukkaita toimintoja, mikä tekee niistä täydellisen valinnan niin arkeen kuin juhlaankin

Laatukoru on valtuutettu jälleenmyyjä myös lukuisille arvostetuille kellobrändeille. Heidän valikoimassaan on muun muassa Casio, GANT, Garmin, Leijona, Longines, Rado, Raymond Weil, Seiko, Tissot ja Tommy Hilfiger. Tämä tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden valita laajasta valikoimasta kelloja, jotka sopivat niin tyyliltään kuin toiminnallisilta ominaisuuksiltaan jokaiseen tilanteeseen.

Laatukoru liikkeet

Laatukoru on laajentanut toimintaansa huomattavasti, ja se palvelee asiakkaitaan 12 eri myymälässä ympäri Suomea sekä monipuolisessa verkkokaupassa. Jokaisessa Laatukorun myymälässä asiakkaita odottaa asiantunteva palvelu ja laaja valikoima tuotteita, joihin kuuluvat korut, kellot ja erilaiset asusteet.

Helsingissä Laatukorulla on neljä myymälää: keskustassa Pohjoisesplanadilla, Mall of Triplassa, Kauppakeskus REDIssä ja Kauppakeskus Itiksessä. Nämä myymälät ovat tunnettuja laajasta tuotevalikoimastaan ja korkeatasoisesta asiakaspalvelusta. Espoossa Laatukorun löytää Kauppakeskus Iso-Omenasta, Sellon kauppakeskuksesta ja Kauppakeskus Lippulaivasta, tarjoten monipuolisen valikoiman koruja ja kelloja alueen asukkaille. Vantaalla Laatukorun myymälä sijaitsee Kauppakeskus Jumbossa, joka on yksi alueen suurimmista ostoskeskuksista. Hyvinkäällä Laatukorun myymälät sijaitsevat Jussintorilla ja Kauppakeskus Willassa. Lahdessa Laatukoru palvelee asiakkaita Kauppakeskus Triossa, joka on yksi kaupungin vilkkaimmista ostosalueista. Lisäksi Laatukorun myymälä löytyy Raisiosta Kauppakeskus Myllystä, joka on yksi Lounais-Suomen suurimmista ostoskeskuksista.

Laatukoru palautus

Laatukoru tarjoaa asiakkailleen joustavia palautus- ja vaihtoehtoja niin verkkokaupan kuin myymäläostosten osalta. Verkkokaupasta ostetuille tuotteille on tarjolla 30 päivän vaihto- tai palautusoikeus, edellyttäen että tuote on käyttämätön ja palautetaan alkuperäisessä kotelossa tai pakkauksessa. Huomioitavaa on, että kaiverretuilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta, ellei kaiverruksessa ole Laatukoru Oy:n tekemää selkeää virhettä. Myymälästä ostetuilla tuotteilla on 14 päivän vaihto-oikeus ostohetkestä lähtien​.

Palautusprosessia varten asiakkaan tulee täyttää palautuslomake ja lähettää tuote takaisin Postin asiakaspalautuksena käyttäen Laatukorun asiakaspalautustunnusta, jolloin palautus on asiakkaalle ilmainen. On tärkeää, että palautuslähetykseen sisältyy asiakkaan nimi ja täytetty palautuslomake. Lisäksi asiakkaan on suositeltavaa ottaa palautuslähetyksestä kuitti, josta selviää Postin seurantatunnus, mikäli palautuslähetys esimerkiksi katoaisi matkalla.

Laatukoru tarjoukset

Laatukoru tarjoaa asiakkailleen useita houkuttelevia tarjouksia ja alennuskoodeja, jotka tekevät koru- ja kellohankinnoista entistä edullisempia. Yksi merkittävä tarjous on Black Week -kampanja, jonka aikana asiakkaat voivat hyödyntää jopa 50% alennuksen valikoituja tuotteita​​. Lisäksi Laatukorun verkkokaupan koru-outletista voi tehdä löytöjä alennettuun hintaan.

Laatukorun kanta-asiakasohjelman jäsenille lähetetään säännöllisesti tarjouksia ja lahjavinkkejä sähköpostitse, mikä on erinomainen tapa pysyä ajan tasalla uusimmista tarjouksista ja alennuskoodeista. Lisäksi Laatukorun uutiskirjeen tilaajat saavat erityisiä alennuksia, joten tilaaminen voi olla hyödyllistä säästöjen kannalta​​.

Tutustu täältä parhaisiin tarjouksiin.

Yhteistyö Maidonkeraaja.fi:n ja Laatukorun välillä

Maidonkeraaja.fi:n ja Laatukoru.fin välisen affiliate-yhteistyön taustalla on molempien osapuolten halu laajentaa ja syventää markkina-asemaansa. Maidonkeraaja.fi, tunnettu laajasta kohderyhmästään ja sisältönsä monipuolisuudesta, tarjoaa Laatukorulle ainutlaatuisen mahdollisuuden tavoittaa uusia asiakasryhmiä. Samalla Laatukoru, koru- ja kelloteollisuuden tunnustettuna toimijana, antaa Maidonkeraaja.fi:lle mahdollisuuden yhdistää brändinsä korkealaatuiseen ja arvostettuun tuotevalikoimaan. Tämä yhteistyö ei ainoastaan tue molempien yritysten kasvutavoitteita, vaan myös tarjoaa asiakkaille laajemman valikoiman ja parempia ostokokemuksia.

Lisää rakastettavia juttuja:

Maidonkeraaja.fisivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme. 

 Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Shoppaile tuhansia tuotteita huippuhinnoin!

Laatukoru.fi on kotimainen koru- ja kelloalan verkkokauppa. Valikoimiimme kuuluu sekä kotimaisten että kansainvälisten brändien kelloja, koruja ja älykelloja.