Garminin älykellon ominaisuudet naisille

Garminin älykellon ominaisuudet naisille
Kuvalähde: garmin.com

Naisten fysiologia on hämmästyttävän monimutkainen, ja jatkuvasti vaihtuvat fysiologiset prosessit ja rytmit ovat ainutlaatuisia. Garminin älykellot voivat seurata näitä muutoksia ja antaa yksityiskohtaisen, reaaliaikaisen terveyden arvioinnin milloin tahansa. Garminin älykellon ominaisuudet voivat auttaa naista seuraamaan hänen kehonsa tilaa koko päivän ajan, antaen tiedon esimerkiksi unenlaadusta tai missä vaiheessa kuukautiskiertoa hän on.

Kuukautiskierron seuranta

Yhteensopivat Garmin-älykellot voivat auttaa seuraamaan, missä vaiheessa naisen kuukautiskierto on. Kuukautiskierto vaikuttaa moniin asioihin, kuten ravitsemukseen, harjoitteluun ja yleiseen terveydentilaan. Kuukautiskiertoa leimaa hormonien tasojen vaihtelu tyypillisesti 21-35 päivän aikana. Monet naiset jopa suunnittelevat treeninsä kuukautiskierron mukaan.

Löydä paras Garmin Alykello naiselle täältä.

Raskauden seuranta

Raskauden aikana on tärkeää tietää tarkkaan, kuinka pitkällä raskaus on. Lääkärin antaman arvioidun laskettuun aikaan perustuen voit seurata päivittäisiä oireita ja mielialaa, arvioida vauvan koon, seurata painonnousua ja paljon muuta käyttämällä yhteensopivan Garmin-älykellon raskauden seuranta -ominaisuutta. Saat jopa vinkkejä liikuntaan ja ravitsemukseen raskauden edetessä.

Uni-indeksi

Unen laatu vaikuttaa lähes kaikkiin kehon suorituskyvyn osa-alueisiin päivän aikana. Valikoiduissa Garmin-älykelloissa on edistynyt unenseuranta, joka antaa unelle pistemäärän 0-100 edellisen yön unen perusteella. Pisteet perustuvat useisiin tekijöihin, kuten unen rakenne, stressitiedot, yölliset keskeytykset ja unen kesto.

Body Battery™

Kuten autosi polttoainemittari, Garmin-kellon Body Battery -ominaisuus on suunniteltu auttamaan sinua hallitsemaan, kuinka paljon energiaa sinulla on jäljellä omassa henkilökohtaisessa ”akkussasi”. Body Battery -pisteet ottavat huomioon fyysisen aktiivisuuden, stressin, levon ja unen, sekä kaikki ne tavat, joilla nämä tekijät vaikuttavat energiavarastoihisi.

Stressi-indeksi

Stressaantuneena keho on kohonnutta fysiologista tilaa. Käyttämällä pääasiassa syke- ja sykkeen vaihtelutietoja, yhteensopivat Garmin-älykellot voivat mitata stressitasosi asteikolla 0-100 ja raportoida, kuinka hyvin kehosi reagoi elämän haasteisiin ja ympäristöön.

Turvallisuus

Jos olet nainen, joka juoksee, on tärkeää pitää turvallisuus mielessä. Yhteensopivat Garmin-älykellot on varustettu ominaisuuksilla, kuten LiveTrack ja onnettomuuden havaitseminen ja avunanto, mikäli jotain odottamatonta sattuu lenkillä. LiveTrack seuraa sijaintiasi reaaliajassa, kun olet kirjaamassa aktiviteettia, joten valitut perheenjäsenet ja ystävät voivat seurata, missä olet. Onnettomuuden havaitsemisominaisuus voi tunnistaa, kun liikkeessäsi tapahtuu merkittävä muutos, ja hälyttää hätäkontaktejasi, että tarvitset apua.

Löydä täältä paras älykello naiselle täältä.

Lisää rakastettavia juttuja:

Maidonkeraaja.fisivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme. 

 Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Etkö löytänyt sopivaa Garmin älykelloa?

Tutustu Laatukoru.fi:n mahtavaan valikoimaan ja löydä sopiva Garmin älykello edulliseen hintaan.