Frozen synttärit – Lumoava juhla pienille kuninkaallisille

Frozen synttärit

Frozen juhlatarvikkeet – Taianomainen tunnelma alkaa kutsuista

Mikä voisikaan olla parempi tapa juhlistaa pientä tai isoa Frozen-fania, kuin järjestää unohtumattomat frozen synttärit! Frozen-aiheiset juhlatarvikkeet mahdollistavat satumaisen taianomaisten juhlien luomisen, jossa jokaisella kutsuvieraalla pääsee osaksi ainutkertaista Jääkuningattaren maailmaa. Viralliset Frozen kutsukortit ja kirjekuoret lähettävät vahvan viestin spontaanista ja innostavasta juhlatunnelmasta, joka kutsuu vieraita saapumaan juhliin ja sukeltamaan ikimuistoisen elämyksen pariin.

Kutsukorteissa on usein mukana myös Frozen-aiheisia kiitoskortteja, jotka ovat täydellinen tapa kiittää vieraita heidän osallistumisestaan elämykseen. Frozen synttärit eivät olisi mitään ilman suosikkihahmojemme, Elsan, Annan, Olafin ja muiden, läsnäoloa. Valikoima sisältää myös kauniita Frozen-hahmoja esittäviä ilmapalloja ja seinäkoristeita, jotka auttavat viemään juhlavieraat suoraan Arendellen sydämeen!

Frozen

Disneyn viimeisimmästä huippumenestyselokuvasta Frozen on tullut äärimmäisen suosittu niin pienten kuin isojenkin keskuudessa eikä siksi ole outoa, että monet lapset toivovat saavansa Frozen-teeman juhliinsa.

Löydät kaiken tarvittavan lastenjuhliin täältä

Näillä upeilla juhlatarvikkeilla voit luoda todellisen Frozen-taikamaailman:

 • Viralliset Frozen-kutsukortit: Kutsu ystäväsi ja perheesi mukaan tähän ainutlaatuiseen elämykseen näillä virallisilla Frozen-teemaisilla kutsukorteilla. Ne lähettävät vahvan viestin siitä, että kaikki ovat tervetulleita osallistumaan ikimuistoisiin juhliin.
 • Kirjekuoret: Laita kutsukorttisi näihin ihaniin kirjekuoriin ja lähetä ne vieraillesi. He varmasti odottavat innolla syntymäpäivää!
 • Kiitoskortit: Muista kiittää vieraitasi heidän osallistumisestaan jännittäviin Frozen-juhliinne. Nämä kortit ovat täydellinen tapa osoittaa arvostusta ja kiitollisuutta.
 • Elsa-, Anna- ja Olaf-ilmapallot: Juhlat ei olisi mitään ilman suosikkihahmojemme Elsan, Annan tai Olafin läsnöoloa! Koristele paikka näillä värikkällä hahmoilmapalloilla.

Joten miksi et tekisi seuraavaa syntymäpäivääsi unohtumattomaksi Frozen-teemaisilla juhlatarvikkeilla? Anna itsesi ja vieraittesi tuntea taianomainen tunnelma, joka muistuttaa meitä kaikkia siitä, kuinka tärkeää on uskoa unelmiin ja rohkeasti seurata sydäntämme.

Lue lisää: Ihastuttavat ideat 1-vuotissynttäreille.

Jääkuningattaren kosketus – Valitse oikeat Frozen koristeet

Frozen juhlatarvikkeet ovat avain lumoavan Jääkuningattaren tunnelman luomiseen. Valitse sinisen, valkoisen ja hopean yhdistelmä, joka tuo mieleen Lumilinnan. Lisää kristallisia koristeita, jotka heijastavat valoa kuin jäälohkareet auringonpaisteessa. Ja älä unohda sisällyttää ikonisia Frozen-hahmoja – Anna, Elsa, Olaf ja kumppanit – jotta lapset pääsevät todella hukkumaan tarinaan.

Seuraavaksi mieti koristeiden sijoittamista. Läpinäkyvät, kristallinmuotoiset koristenauhat sopivat täydellisesti ikkunoihin ja oville, jolloin niistä tulee kuin jääpuikkoja. Pöydät voidaan peittää sinisillä liinoilla ja koristella lumikiteillä ja pakastesävyillä. Ja tietenkin, kattoon ripustettavat lumitähdet ja jääkiteet luovat taianomaisen ilmapiirin. Miten lumoavan voi olla Frozen juhlateema!

Juhlien järjestämiseen on olemassa monia erilaisia Frozen-aiheisia koristeita, jotka auttavat luomaan täydellisen juhlatunnelman. Tässä muutamia ehdotuksia:

 • Siniset ja hopeiset ilmapallot: Ne tuovat mieleen talvisen taivaan ja lumihiutaleet. Voit ripustaa ne kattoon tai kiinnittää ne seinään.
 • Elsa ja Anna -kuvakkeet: Lapset rakastavat näitä! Käytä niitä pöytäkoristeina tai leivonnaisten päällisinä.
 • Jäälohkaremuotoiset kynttilät: Nämä lisäävät lumoavan tunnelman juhliin. Sytytettynä ne heijastavat valoa kuin aito jää!
 • Lumikiteiden muotoiset servietit: Nämä ovat sekä käytännöllisiä että kauniita. Ne sopivat hyvin yhteen sinisten liinojen kanssa.
 • Olaf-piñata: Tämän hauskan aktiviteetin avulla lapset voivat osallistua juhlien viettoon aktiivisemmin.

Lopuksi, älä unohda musiikkia! Frozen-elokuvien soundtrackit auttavat viimeistelemään täydellisen Jääkuningattaren tunnelman. Valmistaudu laulamaan mukana ”Let It Go” ja ”Into the Unknown” biisejissään!

Ja miksi et ottaisi myös itse osaa teemaan? Pukeudu Elsan tai Annan asuun ja johdata lapset läpi juhlien – he rakastavat sitä! Frozen-juhlat ovat taattua hauskanpitoa kaikenikäisille. Aloita suunnittelu jo tänään ja loihtia unohtumaton lumoava juhla!

Lumoava keskipiste – Frozen kakkukoriste jokaiseen makuun

Juhlien kohokohta ja keskipiste on epäilemättä Frozen-teemainen syntymäpäiväkakku. Näyttävät mutta samalla tyylipuhtaat frozen koristeet ovat loistava tapa herättää tarinasta tutut hahmot eloon. Valitse Elsa, Anna, Olaf tai vaikkapa lumottu linna toimimaan kakkukoristeena – ja syntymäpäiväkakusta tulee hetkessä juhlien keskipiste, johon kaikkien katseet kääntyvät!

Mutta Frozen-teeman ei tarvitse rajautua vain kakun päälle. Koko juhlatila voidaan kääntää lumotuksi linnaksi tai lumiseksi metsäksi käyttämällä luovasti frozen koristeita. Tämän taianomaisen satumaailman luominen kotona ei vaadi taikavoimia. Se vaatii vain hieman mielikuvitusta, luovuutta ja tietenkin ihania frozen koristeita. Jopa pienimmän yksityiskohdan voi kääntää osaksi suurta seikkailua, joka vie juhlavieraat mukanaan Arendelleen, Frozenin lumottuun maailmaan.

Joten, mitä Frozen-koristeita voit käyttää juhlien luomiseen? Tässä muutamia ideoita:

 • Elsa ja Anna -koristeet: Nämä suositut prinsessat ovat ehdoton valinta kakun koristeluun. Heidän kirkkaanväriset mekkonsa tuovat värikkyyttä ja eloisuutta koko juhlatilaan.
 • Olaf-lumiukko: Mikään ei ole suloisempi kuin tämä hymyilevä lumiukko! Olaf on loistava lisätarvike pöytien koristeluun tai jopa kakunkoristeeksi.
 • Lumottu linna: Kuka ei rakastaisi tätä upeaa linnaketta? Se on loistava tapa tuoda satumainen tunnelma kotiisi.
 • Jääkristallit ja lumihiutaleet: Näillä voi luoda todellisen talvimaiseman. Ne sopivat hyvin myös ikkunoille tai roikkumaan katosta.
 • Frozen-teemaiset ilmapallot, viirit ja serpentiinit: Nämä ovat hauskoja yksityiskohtia, jotka saavat vieraasi tuntemaan itsensä osaksi Arendellen maailmaa.

Frozen-teemaisten syntymäpäivien suunnittelu on nyt helpompaa kuin koskaan ennen näiden ihmeellisten koristeiden avulla. Älä unohda ottaa paljon kuvia, jotta voit ikuistaa tämän unohtumattoman päivän! Joten aloita suunnittelu jo tänään ja tee seuraavasta syntymäpäiväjuhlastasi todellinen satuseikkailu.

Lue lisää: Pipsa Possun synttärit

Juhlien sydän – Ideoita unohtumattomiin Frozen juhliin

Unohtumattomat Frozen-teemaiset juhlat vaativat huolellista suunnittelua ja valmistelua. Tärkein harkinnan arvoinen asia on tuoda Frozenin lumoava maailma eloon ja antaa juhlien tulla jännittäväksi tapahtumaksi, jota lapset eivät koskaan unohda! Käytä värikkäitä Frozen kakkukoristeita, jotka tuovat iloa sekä väriloistoa pöydän ääressä. Ihastuttavat Elsa, Anna ja Olaf -figuurit leipomuksesi päällä tekevät kakusta vastustamattoman, jokaisen pienen vieraasi silmissä loistaen!

Innosta vieraitasi pukeutumaan suosikki Frozen hahmoikseen ja pidä teemaltaan Frozen-pelejä ja aktiviteetteja, jotka pitävät lapset kiireisinä koko juhlien ajan. Yllätyksenä voit järjestää myös Frozen-teemaisen aarteenetsinnän, jossa lapsilla on mahdollisuus löytää omat ’jääkristallinsa’. Toinen merkittävä koriste, Frozen kakkukoriste, ei vain tuo lisää mielenkiintoa kakkuun, vaan se on myös jännittävä yksityiskohta, joka tekee juhlista osallistavamman ja mieleenpainuvamman.

Tässä on joitakin ideoita, jotka voivat auttaa sinua suunnittelemaan unohtumattoman Frozen-juhlan:

 • Pukeutuminen: Kannusta vieraitasi pukeutumaan heidän suosikki Frozen-hahmoikseen. Tämä ei vain lisää juhlien jännitystä, vaan myös tekee siitä osallistavamman tapahtuman.
 • Pelit ja Aktiviteetit: Järjestä erilaisia Frozen-teemaisia pelejä ja aktiviteetteja, kuten ’lumihiutaleiden metsästys’ tai ’Olafin nenän löytö’. Nämä pelit pitävät lapset kiireisinä ja viihdytettyinä koko juhlien ajan.
 • Kakkukoristeet: Valitse värikkäästi koristeltu Frozen-kakku, jonka päällisillään ovat Elsa, Anna tai Olaf -figuurit. Tämän kaltaiset kakunkoristeet tuovat iloa sekä väriloistoa juhlapöydälle.
 • Aarteenetsintää: Yllätysmomenttina voisi olla esimerkiksi Frozen-teemainen aarteenetsintää. Lapsilla olisi mahdollisuus löytää omat ’jääkristallinsa’, mikä tuo lisää mukavaa jännitystä juhliin

Muista että tavoitteena on luoda lumoava maailma täynnä taikuutta ja ihmeellisyyksiå. Näilllä vinkeilllä varmistat, että Frozen-juhlasi ovat unohtumattomat!

Elsa kakkukoriste – Luo taianomainen hetki syntymäpäiväsankarille

Jännitys nousee, kun syntymäpäiväsankari saapuu juhlapaikalle ja näkee suurella ylpeydellä Frozensa suosikkihahmon, Elsan, koristamassa syntymäpäiväkakkuaan. Tämä ei ole vain kakku, vaan taianomainen hetki, joka herättää tarinan eloon ja tekee juhlasta ikimuistoisen. Elsa-kakkukoriste luo silmänkääntötemppuja, jotka saavat lapset kiljahtelemaan ilosta ja aikuisetkin hymyilemään mielihyvästä.

Frozen juhlat ovat täynnä seikkailua, fantasiaa ja taikuutta, ja mikä olisikaan parempi tapa tuoda nämä elementit esille kuin uskomattoman yksityiskohtaisella Elsa-kakkukoristeella? Se ei ainoastaan tuo esiin elokuvan lumoavan tunnelman, vaan myös inspiroi syntymäpäiväsankaria ja vieraita kuvittelemaan, että he ovat osa Elsan taianomaista maailmaa. Jokainen pala syntymäpäiväkakusta on kutsu unohtumattomaan seikkailuun Arendelen jäätiköille!

 • Elsa-kakkukoriste on täydellinen valinta Frozen-teemaisille syntymäpäiväjuhlille. Se tuo juhliin taianomaista tunnelmaa ja saa lapset innostumaan.
 • Kuvittele lasten ilmeitä, kun he näkevät suosikkihahmonsa Elsan koristamassa kakun huippua! He tulevat varmasti rakastamaan sitä!
 • Tämän yksityiskohtaisen kakkukoristeen avulla voit luoda omanlaisesi Frozen-juhlat. Voit lisätä siihen muitakin elokuvasta tuttuja hahmoja, kuten Annan tai Olafin, ja tehdä siitä vieläkin jännittävämmän.
 • Elsa-kakkukoriste ei ole vain kaunis lisuke kakkuun – se myös herättää tarinan eloon ja inspiroi lapsia kuvittelemaan itsensä osaksi Arendelen lumoavaa maailmaa.
 • Juhlien aikana lapset voivat leikkiä olevansa osa Elsan seikkailuja jäätiköllä. Mikään ei tee syntymäpäivistä ikimuistoisimpia kuin mahdollisuus astua suosikkielokuvaansa hetkeksi!

Frozen

Disneyn viimeisimmästä huippumenestyselokuvasta Frozen on tullut äärimmäisen suosittu niin pienten kuin isojenkin keskuudessa eikä siksi ole outoa, että monet lapset toivovat saavansa Frozen-teeman juhliinsa.

Löydät kaiken tarvittavan lastenjuhliin täältä

Metsä teemasynttärit – Yhdistä luonto ja Frozen taika

Ensimmäinen askel kohti unohdettavia Metsä teemasynttäreitä on yhdistää Frozenin taika luonnonkauniiseen ympäristöön. Suunnittele aktiviteetteja, jotka saavat lapset tuntemaan itsensä kuin osaksi animaation lumoavaa maailmaa. Vinkki! Osana ohjelmaa, voit pitää hauskan metsästysleikin, jossa lapset voivat etsiä ”jääkristallin” – elsa kakkukoristeen – metsästä. Yllätä synttärisankari kakkukoristeella, joka vie juhlan tunteella toiseen tasoon!

Useita eri tyylisiä elsa kakkukoristeita on saatavilla, joten valitse sellainen joka erottuu ja samalla sulautuu metsään, niin että sen löytäminen metsästysleikissä on jännittävää ja hauskaa. Varmista, että jokainen juhlaan osallistuva lapsi saa osan taianomaisesta Frozen-maailmasta mukaansa kotiin, kenties pienen muovisen elsa-koristeen. Luonto- ja Frozen-pohjaisten aktiviteettien avulla voit luoda syntymäpäiväjuhlat, jotka ovat taatusti unohtumattomia!

Seuraavaksi tarkastellaan joitakin ideoita, jotka voivat auttaa sinua suunnittelemaan täydelliset metsäteemaiset Frozen-syntymäpäivät:

 • Organisoi luontopolku: Suunnittele polku, joka vie lapset läpi metsän ja esittelee heille erilaisia kasveja ja eläimiä. Tämän avulla lapset pääsevät tutustumaan luontoon samalla kun viettävät hauskaa syntymäpäivää.
 • Luo lumoava ”jäälinna”: Voit rakentaa lapsille oman ”jään linnan” käyttämällä esimerkiksi valkoisia lakanoita tai muita materiaaleja. Tämän avulla lapset voivat kuvitella itsensä osaksi Frozenin maailmaa.
 • Järjestettyjen leikkien lisäksi anna lasten myös vapaasti tutkia ympäröivää luontoa. He voivat kerätä lehtiä, kiviä tai muita löytöjään muistoksi päivältään.
 • Tarjoile teemaan sopivia herkkuja: Juhliin voi kuulua kaikenlaisia ​​herkullisia eväitä, kuten ”Elsan taikakeppej”, jotka ovat vaaleansinisiin sokerimassaan dipattuja tikkuja tai jäähdytettyjä hedelmäsalaatteja.

Toteuttamalla nämä ideat varmistetaan, että juhlat ovat ikimuistoiset ja täynnä taikaa. Lapset tulevat nauttimaan päivästään luonnossa, samalla kun he pääsevät uppoutumaan suosikki-animaationsa maailmaan. Metsäteemaiset Frozen-syntymäpäivät ovat varmasti unohtumaton kokemus kaikille!

Frozen tarrat – Helppo ja hauska tapa koristella juhlatila

Frozen tarrojen avulla voit nopeasti koristella juhlatilan kutsuvaksi ja ihastuttavaksi. Valitse monipuolisesta valikoimasta erilaisia tarratyylejä ja -kokoja, jotka sopivat täydellisesti mihin tahansa tilaan. Sijoita tarroja harkiten ympäri tilaa luoden innostavan ja lumoavan ilmapiirin, joka saa vieraasi tuntemaan ikään kuin he olisivat astuneet suoraan Frozen-elokuvaan.

Vaihtoehtona voidaan yhdistää Frozen-tarrat metsäteemasynttäreihin. Innostu luomisesta, valkkaa metsäaiheisia tarroja ja lisää ne Frozen-tarrojen joukkoon! Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä vie teemapohjaiset juhlat uudelle tasolle luoden tunnelman, joka on sekä taianomainen että luonnonläheinen. Tämä yhdistelmä takaa, että lapsesi Frozen-juhlat erottuvat edukseen! Voit lisätä metsän eläimet ja luonnon ilmiöt osaksi koristelua. Se on upea tapa tuoda Frozen-tarinan jännittävä maailma eloon ja luoda upea metsäympäristö syntymäpäiväjuhliin.

 • Valitse monipuolinen valikoima Frozen-tarroja: Tarjolla on useita eri tyylejä ja kokoja, jotka sopivat täydellisesti mihin tahansa juhlatilaan. Voit valita esimerkiksi Elsa- tai Anna-tarrat, lumikuningatar-tarrat tai jopa Olaf-lumiukko tarrat.
 • Luo innostava ja lumoava ilmapiiri: Sijoita tarroja harkiten ympäri tilaa luoden tunnelman, joka saa vieraasi tuntemaan ikään kuin he olisivat astuneet suoraan Frozen-elokuvaan.
 • Yhdistä Frozen-tarrat metsäteemasynttäreihin: Innostu luomisesta ja valkkaa metsäaiheisia tarroja lisättäväksi Frozen-tarrojen joukkoon. Tämän ainutlaatuinen yhdistelmän avulla voit luoda taianomaisen ja luonnonläheisen tunnelman juhlissa.
 • Lisää eloa koristeluun metsän eläimillä ja luonnonilmiöillä: Metsätarroit voi sisältää esimerkiksi puita, sieniä, kukkia tai vaikkapa elämää sykkiviä vesiputouksia. Näiden avulla voit tuoda Frozen-teeman todella eloon!
 • Tee lapsesi Frozen-juhlista unohtumattomat: Kiehtova yhdistelmä takaa sen, että juhlavieraanne ihastuvat nähdessään miten olet sekoittanut Frozen- ja metsäteemat yhteen. Juhlat tulevat varmasti erottumaan edukseen!

Lopuksi haluan muistuttaa, että Frozen-tarrat ovat helppo ja hauska tapa koristella juhlatila. Ne tarjoavat nopean ratkaisun tilan muuttamiseen kutsuvaksi ja ihastuttavaksi. Lisäksi ne antavat mahdollisuuden luoda todella ainutlaatuinen teema lapsesi syntymäpäiville tai muihin juhliin!

Askartelun iloa – Tee-se-itse vinkkejä Frozen teemaan

Frozen-teemaiset juhlat eivät olisi täydelliset ilman omatekoisia juhlatarvikkeita. Ja mikä olisikaan parempi tapa heijastaa juhlien jäistä tunnelmaa kuin lumoavat frozen tarrat! Kuvittele lasten innostus, kun he näkevät Elsa ja Anna -tarrojen koristavan juhlatilaa – sydämenmuotoinen kakku, maagiset kutsukortit, shimmering tablettitarvikkeet ja paljon muuta. Mitä luovempia olet, sitä unohtumattomampia juhlat ovat!

Askartelu on hauskaa ja elämyksellistä, ja askartelemalla omat Frozen-tarrasi voit saada juhlatilan näyttämään juuri sellaiselta kuin haluat. Luodaksesi omat Frozen tarrat, tarvitset vain tarroja, sakset, liimaa ja tietenkin Frozen-aiheisia kuvia. Tarrat tarjoavat loistavasti mahdollisuuden tuoda henkilökohtainen kosketus juhliin. Joten, valmistaudu juhlimaan sydämesi kyllyydestä, koska Frozen-maailma on valmis ottamaan sinut vastaan avosylin!

Tässä on muutama vinkki, kuinka voit luoda omat Frozen-tarrasi:

 • Ensimmäinen askel on valita sopivat kuvat. Voit käyttää internetistä löytyviä Frozen-aiheisia kuvia tai piirtää itse haluamasi hahmot. Kokeile erilaisia hahmoja ja kohtauksia saadaksesi juuri sellaisen tunnelman kuin haluat.
 • Kun olet valinnut kuvat, tulosta ne tarra-arkille. Tämän jälkeen leikkaa tarrat irti saksilla – varo, ettet leikkaa liian läheltä kuvaa!
 • Liimaa tarran takapuolelle ohut kerros liimaa ja kiinnitä se haluttuun paikkaan. Tärkeintä on pitää hauskaa prosessissa – voit jopa tehdä tästä aktiviteetista osan juhlien ohjelmaa!

Seuraavassa joitakin esimerkkejä siitä, miten voit käyttää näitä tarroja juhlissasi:

 • Koristele syntymäpäiväsankarin tuoli Elsa-tarroilla saadaksesi sen näyttämään kuninkaalliselta istuimelta.
 • Kiinnitä Anna-tarroja kakkuun antamaan sille lumoava ilme.
 • Laita Olaf-tarroja lahjojen päälle lisättyyn henkilökohtaiseen kosketukseen.

Nyt sinulla on kaikki työkalut omien unohtumattomien Frozen-teemajuhliesi järjestämiseen. Joten, aloita askartelu ja nauti prosessista!

Herkulliset Frozen-teemaiset tarjoilut – Ideoita ja reseptejä

Frozen-teema juhlia ei voi kuvitella ilman herkullisia ja lumoavia tarjoiluja. On olemassa monia uskomattomia ja ainutlaatuisia reseptejä, jotka sopivat täydellisesti Frozen-teemasta inspiraation saaneisiin juhliin. Kokeile sinisen jäätelökakun, lumenvalkoisten marenkien tai vaikka kristallinkirkkaan ”jää”-limonadin valmistamista. Näillä luovilla eleillä voit tuoda osan Frozenin taianomaisuudesta juhlapöytään ja ilahduttaa koko vierasjoukkoa.

Älä unohda myös Frozen-teemaisia kakkukoristeita, jotka ovat olennainen osa juhlien tarjoilua. Nämä koristeet, kuten suositut Elsa ja Olaf kakkukoristeet, lisäävät ripauksen taianomaista tunnelmaa ja saavat syntymäpäiväkakun loistamaan kuin lumisade Arendelen kuningaskunnassa! Olipa juhlien menu millainen tahansa, on tärkeää, että se heijastaa Frozenin maagista maailmaa, ja jättää vieraat haltioituneiksi herkullisista elämyksistä.

Joten, mitä herkullisia Frozen-teemaisia tarjoiluja voit valmistaa seuraavaan juhlaasi? Tässä on muutamia ideoita ja reseptejä:

 • Sininen jäätelökakku: Tämän kakun valmistaminen ei ole vain hauskaa, vaan myös erittäin helppoa. Tarvitset vain sinistä jäätelöä, kermavaahtoa ja joitakin koristeita. Kakku näyttää upealta ja maistuu taivaalliselta!
 • Lumenvalkoiset marengit: Nämä ovat täydellisiä pikkupurtavia Frozen-teemajuhliin. Marengit voidaan tehdä etukäteen ja säilyttää ilmatiiviissä astioissa.
 • Kristallinkirkas ”jää”-limonadi: Tämän virkistysjuoman salaisuus on sen kauniissa ulkonäössään – kuin jääpalat lasissa! Lisää hieman sitruunamehua tuomaan raikkautta.
 • Elsa-ja Olaf-kakkukoristeet: Nämät söpöt koristeet lisäävät ripauksen taikaa mihin tahansa kakkuun tai leivonnaisiin. Ne ovat helposti saatavilla verkkokaupoista.

Muista myös suunnitella menu niin, että se heijastaa Frozen-elokuvien lumoavaa tunnelmaa. Voisit esimerkiksi sisällyttää ruokia, jotka edustavat elokuvassa esiintyvié hahmoja tai tapahtumia. Esimerkiksi:

 • Olafin porkkananenät: Tämä on hauska ja terveellinen välipala, joka sopii erityisesti lapsille. Tarvitset vain tuoreita porkkanoita ja kastikkeen dippaamiseen.
 • Elsan lumipallo-pikkuleivät: Nämä herkulliset pikkuleivät ovat täydellisiä Frozen-juhliin! Ne voidaan tehdä etukäteen ja säilyttää ilmatiiviissä astioissa.

Lopuksi, muista koristella juhlatila Frozen-teemalla – esimerkiksi sinisillä ja valkoisilla väreillä sekä lumihiutaleiden kuvilla. Näin luot taianomaisen tunnelman, joka saa vieraat tuntemaan olevansa osa Arendelen kuningaskuntaa!

Muistojen tallentaminen – Vinkkejä onnistuneisiin synttärikuviin Frozen-teemalla

Frozen-teemajuhlat ovat täydellinen tilaisuus ikuistaa upeita valokuvia! Käytä hyväksesi kauniita koristeita ja luo taianomaista tunnelmaa, joka heijastuu myös synttärikuviin. Voit vaikkapa pyytää juhlijat poseeraamaan Elsan ja Annan kanssa tai ottaa ryhmäkuvia Frozen-teeman mukaisesti somistetussa juhlatilassa. Myös erilaiset tehtävät, kuten Frozen-tarrakilpailu tai teemajuhlien askarteluhetket, tarjoavat loistavia hetkiä kuvattavaksi.

Kokeile ook creative lisäohjeistusta kuvaukseen. Esimerkiksi erilaisten hauskat tehtävät, jotka ovat suoraan lunta huokuva Arendelen kuningaskunta, voi olla juuri sitä, mitä tarvitset saadaksesi upeat ja erityiset kuvat lapsesi Frozen-teemabileistä. Muista kuitenkin, että tärkeintä on luoda iloinen ja rento ilmapiiri – onnistuneet juhlat ja hyvät muistot ovat lopulta tärkeämpiä kuin mikään valokuva. Joten nauti hetkestä, pidä kamera valmiina ja anna Frozen-teeman lumota kaikki!

 • Valmistele teemajuhlat huolellisesti: Frozen-teeman toteuttaminen vaatii hieman suunnittelua ja valmistelua. Ajattele värejä, kuten sinistä ja hopeaa, sekä lunta ja jääkristalleja koristeina. Tämän lisäksi voit hyödyntää myös Frozen-hahmojen kuvia juhlakoristeissa.
 • Pyydä juhlijat pukeutumaan teeman mukaisesti: Anna juhlijoille mahdollisuus tulla osaksi satumaista tunnelmaa pukeutumalla hahmoiksi elokuvasta. Elsan tai Annan mekot ovat varmasti suosittuja valintoja tyttöjen keskuudessa!
 • Luo taianomainen ympäristö kuville: Hyödynnä erilaisia rekvisiittoja luodaksesi lumoavan taustan kuville. Jäälinna tai lumihiutaleiden täyttämät seinät voivat toimia upeana taustana synttärivalokuville.
 • Kokeile erilaisia kuvakulmia ja -asetuksia: Älä tyydy vain perinteisiin ryhmä- tai potrettikuviin, vaan ota rohkeasti myös lähikuvia koristeista, ruoasta tai yksityiskohdista.
 • Varmista riittävä valaistus: Valon merkitystä ei voi liikaa korostaa onnistuneissa valokuvissa! Huolehdi siitä, että tilassa on tarpeeksi valoa, jotta kuvista tulee selkeitä ja eloisia.
 • Hyödynnä Frozen-teeman tarjoamat aktiviteetit: Järjestä esimerkiksi lumihiutaleiden askartelupaja tai Anna ja Elsa -meikkauspiste. Nämä hetket ovat loistavia tilaisuuksia saada upeita kuvia juhlijoista toiminnassa!

Muistathan, että onnistuneen kuvaamisen salaisuus on ennen kaikkea hauskanpidossa. Anna lasten nauttia juhlistaan ja pyri ikuistamaan heidän aitoja ilon hetkiä!

Frozen

Disneyn viimeisimmästä huippumenestyselokuvasta Frozen on tullut äärimmäisen suosittu niin pienten kuin isojenkin keskuudessa eikä siksi ole outoa, että monet lapset toivovat saavansa Frozen-teeman juhliinsa.

Löydät kaiken tarvittavan lastenjuhliin täältä

Lisää rakastettavia juttuja:

Maidonkeraaja.fisivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme. 

 Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

FROZEN

Disneyn viimeisimmästä huippumenestyselokuvasta Frozen on tullut äärimmäisen suosittu niin pienten kuin isojenkin keskuudessa eikä siksi ole outoa, että monet lapset toivovat saavansa Frozen-teeman juhliinsa.

Löydät kaiken tarvittavan lastenjuhliin täältä.