Koe uusi liikkumistapa FitNord Ava 300 sähköpyörällä

FitNord Ava 300 Compact lasten Sähköpyörä, musta

Sähköpyörät ovat kasvava trendi pyöräilyssä, sillä ne tarjoavat käyttäjilleen monia etuja. Sähköpyörällä pyöräily on helpompaa ja vähemmän rasittavaa, sillä pyörän moottori auttaa polkemisessa. Tämä mahdollistaa pidemmät matkat ja helpomman liikkumisen esimerkiksi ylämäkeen tai vastatuuleen.

Pahoittelemme, hintoja ei nyt saatavilla.

FitNord Ava 300 sähköpyörä

Suomessa suunniteltu FitNord Ava 300 on suosittu sähköpyörämalli, joka tarjoaa modernin ja tyylikkään ulkonäön lisäksi myös pitkän kantaman. Se sopii erinomaisesti lapsille ja nuorisolle kaupunkiajoon, pyöräretkille ja työmatkapyöräilyyn, sillä sen matalarunkoinen muotoilu tekee ajamisesta helppoa ja vaivatonta. Matalarunkoinen unisex -malli sopii erinomaisesti kaikille käyttäjille, pituudesta riippumatta. 

FitNord Ava 300:n akku on poikkeuksellisen tehokas. Akun toimintamatka on jopa 150 kilometriä, ja sen 720 Wh kapasiteetin ansiosta se tarjoaa virtaa riippumatta avustustasosta, maaston vaatimuksista tai käyttäjän koosta. 

Tämä suurikapasiteettinen akku on erinomainen valinta pitkille pyörälenkeille, sillä se tarjoaa huomattavan pitkän toiminta-ajan eikä vaadi päivittäistä lataamista. Lisäksi se sietää talviolosuhteita pienempiä akkuja paremmin.

Akku on integroitu pyörän runkoon erittäin tyylikkäästi, ja sen irrottaminen latausta varten on helppoa. Akku on myös lukittavissa avaimella, joka parantaa turvallisuutta ja estää varkauksia. 

TechDrive -takamoottori tuottaa 45 Nm:n voiman tehden polkemisesta vaivatonta, olipa kyseessä sitten ylämäki tai vastatuuli. Moottorissa on viisi erilaista avustustasoa, joista voit valita itsellesi mieluisan käyttäen helppokäyttöisen ohjausyksikön painikkeita. 

Selkeä LCD -näyttö näyttää tarkemmat tiedot kuten vauhdin, matkan ja akun varaustason. Näin voit seurata ja säätää avustustasoa tarpeen mukaan. 

Vaihtamiseen pyörässä on käytetty luotettavaa ja kestävää 8-vaihteista Shimano Altus -vaihteistoa, jonka ansiosta voit löytää sopivan vaihteen niin mäkisillä, kuin myös tasaisilla ja vauhdikkailla reiteillä. Pyörässä on hydrauliset levyjarrut, jotka takaavat erinomaisen jarrutustehon kaikissa olosuhteissa. 

Lukittava Suntour -joustokeula auttaa vaimentamaan tärinää ja iskuja epätasaisilla teillä, mikä tekee pyöräilystä miellyttävää kaikissa olosuhteissa. 

Pyörä on suunniteltu Suomessa, joten se sopii erinomaisesti pohjoisiin sääolosuhteisiin. Se on myös koottu Tšekissä, mikä takaa sen laadukkaan valmistuksen. 

FitNord sähköpyörät kokemuksia

FitNord sähköpyörät kokemuksia screenshot
Täältä löydät lukuisten asiakkaiden positiivisia kokemuksia kyseisestä pyörästä, sekä muistakin FitNordin malleista.

FitNord Ava 300 sähköpyörä hinta

Vaikka FitNord Ava 300 on keskihintainen sähköpyörä, se tarjoaa silti useita ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan monille pyöräilijöille. 

Pahoittelemme, hintoja ei nyt saatavilla.

Mikäli etsit edullisempaa vaihtoehtoa, FitNord Ranger 200 voi olla hyvä vaihtoehto. Se on hyvä valinta esimerkiksi kaupunkipyöräilyyn, retkipyöräilyyn tai työmatkoille. 

Sähköpyörät – Tehokas, ympäristöystävällinen ja monipuolinen kulkuväline

Pyöräily on erinomainen tapa liikkua ympäristöystävällisesti ja pitää huolta omasta terveydestä. Sähköpyörien suosio on kasvanut viime vuosina, ja ne tarjoavat helpon tavan liikkua pidempiäkin matkoja ilman suurta rasitusta. Tämä pätee myös lasten sähköpyöriin, joita on saatavilla lukuisia eri malleja kaikissa eri kokoluokissa. Lasten sähköpyörät ovat erityisen hyödyllisiä silloin, kun lapset liikkuvat pidemmän matkan koululle tai harrastuksiin. Lisäksi lasten sähköpyörä tarjoaa hauskan ja turvallisen tavan tutustua pyöräilyyn ja ympäröivään maailmaan.

Lisää rakastettavia juttuja:

Maidonkeraaja.fisivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme. 

 Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.