XPLORA XGO2 lasten kellopuhelin

Keskisenkello.fi:
5/5

XPLORA XGO2 on älykäs ja turvallinen vaihtoehto lapsen ensimmäiseksi älykelloksi. Se tarjoaa kaikki olennaiset ominaisuudet, kuten puhelut, viestit, GPS-seurannan ja selfiekameran, joiden avulla lapsesi voi pysyä yhteydessä ja sinä voit seurata heidän liikkeitään. XGO2 on GDPR-yhteensopiva, tarjoten turvallisen ensiaskeleen digitaaliseen maailmaan. Kello sisältää esiasennetun SIM-kortin, joka aktivoidaan XPLORAn sivuilla.

XPLORA XGO2 tarjoaa monipuoliset ominaisuudet lapsen turvallisuuden ja viihtyvyyden takaamiseksi. GPS-paikannuksen avulla voit määrittää turva-alueita ja seurata lapsesi ulkoilua. 0.3 megapikselin selfiekamera mahdollistaa kuvien ottamisen suoraan kellolla, ja GDPR-yhteensopivuus takaa kuvien turvallisuuden. Lisäksi kello voidaan yhdistää #GOPLAY-aktiviteettialustaan, joka kannustaa lapsia liikkumaan enemmän palkitsemalla heitä XPLORA-kolikoilla.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.