Swoop Sähköfatbike Striker, 26″

Hobbybox.fi:
4.5/5

Swoop Sähköfatbike Striker, 26″ on sähköavusteinen fatbike, joka tarjoaa erinomaisen ajokokemuksen vaihtelevissa maasto- ja sääolosuhteissa ja sopii hyvin myös lapsille. Pyörä on suunniteltu monipuoliseen käyttöön, kuten työmatka-, vapaa-ajan ja maastopyöräilyyn, ja sen komponentit ovat markkinoiden huippuluokkaa. Tässä arvostelussa käymme läpi pyörän tärkeimmät ominaisuudet ja kerromme, miksi se on erinomainen valinta monenlaisiin pyöräilytarpeisiin koko perheelle.

Tehokas akku ja moottori

Swoop Sähköfatbike Striker, 26″ on varustettu huippulaatuisella 48V/10,4AH 2600mAh akulla, joka tarjoaa yhdellä latauksella jopa 60 kilometrin toimintasäteen. Akun lataaminen on helppoa mukana tulevan latauspiuhan avulla. Pyörän 48V/250W takamoottori on tehokas ja huoltovapaa, ja se tarjoaa avustettua nopeutta jopa 25 km/h asti.

Laadukas vaihteisto ja avustustasot

Pyörässä on ensiluokkainen Shimanon vaihteisto, joka sisältää seitsemän vaihdetta. Tämä tekee ylämäkiajosta sujuvaa ja antaa mahdollisuuden valita sopivan vauhdin tasaisella maalla. Swoop Sähköfatbike Striker, 26″ tarjoaa myös viisi erilaista sähköavustustasoa, jotka tekevät pyöräilystä mukavaa ja joustavaa.

Turvallisuus ja valaistus

Turvallisuus on pyöräilyssä ensiarvoisen tärkeää, ja Swoop Sähköfatbike Striker, 26″ ei tee tässä poikkeusta. Pyörässä on tehokkaat levyjarrut sekä edessä että takana. Lisäksi pyörässä on LED-valot, jotka takaavat näkyvyyden ja turvallisuuden myös pimeässä.

Käyttäjäystävällinen näyttö ja ergonomia

LED-näyttö tangossa näyttää akun varaustilan ja valitun avustustason, mikä on erittäin käyttäjäystävällistä. Ergonominen satula lisää ajomukavuutta, ja pyörä on suositeltu 170-190 cm pituisille käyttäjille.

Helppo kokoaminen ja huolto

Pyörä toimitetaan lähes kokonaan kasattuna, ja viimeistely on nopeaa ja helppoa. Suosittelemme ensihuoltoa 100-300 km ajon jälkeen asiantuntevassa pyörähuoltoliikkeessä.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.