Samsung Galaxy Watch5 40mm Bluetooth

Keskisenkello.fi:
5/5

Samsung Galaxy Watch5 Graphite Bluetooth 40mm SM-R900NZAAEUB älykello on monipuolinen paketti, joka tarjoaa täydellisen kumppanuuden niin arjessa, juhlassa kuin urheilussakin. Tämä huippuominaisuuksilla täytetty, tyylikkäästi muotoiltu kello on suunniteltu jokaiselle. Kellossa on luotettava ja tehokas Exynos W920 -prosessori, mikä tekee käytöstä vaivatonta ja käyttöliittymän nopeaksi. 40 mm Samsung Galaxy Watch 5 -älykellot on varustettu erittäin tarkalla 1,19 tuuman AMOLED-näytöllä, jota suojaa erittäin lujatekoinen safiirilasi. Safiirilasike on 60% kestävämpi kuin aikaisemmin käytetyt materiaalit, tehden Watch 5 -sarjan kelloista erittäin kestäviä ja luotettavia.

Watch 5 -sarjan kellot on varustettu merkittävästi aikaisempia malleja suuremmalla akulla, joka kasvattaa kellon käyttöaikaa huomattavasti. Kasvaneiden akkukapasiteettien lisäksi kellojen latausteho on lähes kaksinkertaistunut, joka vaikuttaa merkittävästi kellojen jokapäiväiseen käyttöön niiden viettäessä enemmän aikaa ranteessa ja vähemmän latauksessa.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Maidonkeraaja.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.