Medela Maidonkerääjä

“Miellyttävä ja huomaamaton maidonkerääjä on helppo käyttää”

Share on facebook
Jaa
Share on email
Sähköposti
Medela Maidonkerääjä

Medela Maidonkerääjä on helppo ja huomaamaton tapa kerätä maitoa talteen. Maitoa heruu imettäessä tai pumpatessa yleensä myös toisesta rinnasta, silloin maidonkerääjä on mainio apukeino saada kaikki pisarat käyttöön.

Käytä maidonkerääjää toisessa rinnassa imetättäessäsi tai pumpatessasi, ja saat maitoa talteen vauvaasi varten. Tiiviytensä vuoksi sen käyttöä pitkiä aikoja kerrallaan ei suositella, mutta sen muodostaman pienen alipaineen avulla saat samalla ärsytettyä nänniä nousemaan imetystä varten tai jopa herutettua täysistä rinnoista “liiallisen” etumaidon pois ennen imetystä heittämättä sitä hukkaan.

Ennen käyttöä: Pese maidonkerääjä ennen käyttöönottoa. Huuhtele käytön heti jälkeen kylmällä vedellä. Pese lämpimällä vedellä, miedolla astianpesuaineella. Huuhtele huolellisesti pesun jälkeen. Tuote kestää noin 3 minuutin keittämisen runsaassa vedessä.

Lisää rakastettavia juttuja:

Liity uutislehtemme tilaajaksi, ja varmista saavasi parhaiden äitiys-, imetys ja lastentarvikkeiden tuotevinkit ja arvostelut suoraan sähköpostiisi ensimmäisten joukossa!

↓ Tilaa parhaat vinkit ja tuotearvostelut Maidonkerääjältä sähköpostiisi