Jollyroom arvostelu ja kokemuksia

Jollyroom black logo

Jollyroom, joka tunnetaan verkkosivustostaan jollyroom.fi, on laajalti tunnettu ja arvostettu verkkokauppa, joka on erikoistunut lastentarvikkeiden ja lapsiperheiden tarpeisiin. Yritys perustettiin Ruotsissa ja on laajentunut merkittävästi Pohjoismaissa, mukaan lukien Suomessa, missä se tunnetaan nimellä Jollyroom Suomi. Jollyroom on tullut tunnetuksi laajasta tuotevalikoimastaan, joka kattaa kaiken vauvanhoitotarvikkeista lastenhuoneen kalusteisiin.

Tuotevalikoima ja palvelut

Jollyroom on tunnettu monipuolisesta ja laajasta tuotevalikoimastaan, joka palvelee erilaisia asiakkaiden tarpeita. Valikoima sisältää muun muassa:

 1. Lastentarvikkeet. Jollyroom tarjoaa laajan valikoiman lastentarvikkeita, kuten tutit, tuttinauhat, tuotteet ruokailuun ja juomiseen, terveys- ja hygieniatuotteet, kylpyhuonetarvikkeet, ristiäislahjat, kävelytuolit, hoitopöydät, unirievut, musliiniliinat, lasten turvallisuustuotteet, kantoreput, kantoliinat, sitterit, koliikkikeinut, sekä syöttötuolit ja niiden lisävarusteet​.
 2. Urheilutuotteet. Urheiluosastolta löytyy pallopelivälineitä, mailapelejä, extreme-urheiluvälineitä, talviurheiluvälineitä, sähköpotkulautoja, sähköpyöriä, kamppailulajien varusteita, pyöräilytarvikkeita, ratsastustarvikkeita, potkulautoja, urheilukenkiä, urheiluvaatteita ja uimatarvikkeita.
 3. Vapaa-aika ja harrastukset. Vapaa-ajan tuotteita ovat esimerkiksi moottoriurheiluvälineet, vesileikkivälineet, pelaamiseen liittyvät tuotteet, ulkopelit, ulkokalusteet, talvileikit, soittimet, älykellot, ulkoiluvarusteet, vesiurheiluvälineet, ulkolelut, kylpyammeet ja pöytäpelit.

Lisäksi Jollyroomin verkkokaupasta löytyy laaja valikoima tunnettuja tuotemerkkejä, kuten Philips Avent, Baby Björn, Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Neonate, Cybex, ja LEGO. Jollyroomin asiakkaat voivat nauttia osaavasta asiakaspalvelusta, 365 päivän palautusoikeudesta, ja kilpailukykyisistä hinnoista. Tämä yhdistelmä tekee Jollyroomista Pohjoismaiden suurimman lastentarvikkeiden verkkokaupan, jossa asiointi on nopeaa, helppoa ja luotettavaa.

Jollyroom kokemuksia

Jollyroomin asiakasarvostelut ovat pääosin positiivisia, mutta kokemukset vaihtelevat asiakkaasta toiseen. Arvostelut Jollyroomille Review Gorilla -sivustolla ovat aitoja kuluttajakokemuksia, jotka antavat hyvän kuvan yrityksen palvelutasosta. Asiakkaat ovat antaneet Jollyroomille korkeita pisteitä useissa kategorioissa, mukaan lukien tilausprosessi, hinnat, toimitus ja asiakaspalvelu, mikä heijastaa yleistä tyytyväisyyttä yrityksen toimintaan

Jollyroomin verkkosivusto on arvioitu luotettavaksi ja turvalliseksi ostospaikaksi, sillä se on rekisteröity kauppakamariin ja suojattu SSL-sertifikaatilla. Tämä lisää asiakkaiden luottamusta ja turvallisuuden tunnetta, kun he tekevät ostoksia verkkosivustolla. Yrityksen aktiivinen toiminta Suomen markkinoilla ja saavutettu hyvä verkkomaine ovat myös merkittäviä tekijöitä sen suosion kannalta​.

Arvosteluissa ilmenee, että 100% asiakkaista ilmoittaa, että he ostaisivat Jollyroomista uudelleen. Tämä korkea uudelleenostoprosentti kertoo vahvasta asiakasuskollisuudesta ja yrityksen kyvystä täyttää asiakkaiden odotukset ja tarpeet.

Jollyroom Asiakaspalvelu

Jollyroomin asiakaspalvelu on kerännyt kiitosta monilta asiakkailta sen nopeudesta, avuliaisuudesta, ystävällisyydestä ja tehokkuudesta. Jollyroomin asiakaspalveluportaali tarjoaa vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, ja sieltä on myös mahdollista lähettää erillisiä viestejä asiakaspalveluun. Tämä mahdollistaa asiakkaille sujuvan ja nopean yhteydenpidon yrityksen kanssa, mikä edesauttaa asiakastyytyväisyyden ylläpitämistä​

Jollyroomin verkkosivusto mainitsee, että asiakaspalvelu palvelee sekä puhelimitse että sähköpostilla, tarjoten asiakkaille eri vaihtoehtoja yhteydenottoon. Tämä monikanavainen lähestymistapa varmistaa, että asiakkaat voivat valita heille sopivimman tavan saada apua ja tukea. Lisäksi Jollyroomin maine ja luotettavuus ovat kasvaneet, ja se näkyy myös asiakaspalvelun toiminnassa.

Jollyroom Palautus

Jollyroomin palautuskäytännöt tarjoavat asiakkaille joustavuutta ja turvallisuutta ostosten tekemisessä. Heidän palautuspolitiikkansa sisältää seuraavat keskeiset kohdat:

 1. 14 Päivän Palautusoikeus: Asiakkailla on oikeus palauttaa avaamaton tuote 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Tämä peruuttamisoikeus koskee tuotteita, jotka eivät ole henkilökohtaisesti räätälöityjä tai joiden avattuja tuotepakkauksia ei voida myydä uudelleen terveys- ja hygieniasyistä​​.
 2. 365 Päivän Avoin Kauppa: Jollyroom tarjoaa lisäksi erityisen 365 päivän avoimen kaupan, joka sallii asiakkaiden palauttaa avaamattomat ja vahingoittumattomat tuotepakkaukset kokonaisen vuoden ajan​​.
 3. Palautuskulut: Palautuksesta aiheutuu kuluja, jotka vaihtelevat palautettavien tuotteiden mukaan. Pienille ja keskikokoisille tuotteille (alle 20 kg) palautusmaksu on 9,90 €, kun taas suuremmille tuotteille, kuten lavarahtina toimitetuille, palautusmaksu on 39,90 €​​.
 4. Erikoistilanteet: Hygieniatuotteet, kuten rintapumput tai äidinmaidonkorvikelaitteet, eivät kuulu peruuttamisoikeuden piiriin, jos niiden pakkaus on avattu. Tuotteita, joita on käytetty enemmän kuin ominaisuuksien ja toimintojen testaamiseen vaaditaan, ei voida palauttaa ilman mahdollista arvon alenemiskorvausta​​​​.
 5. Pidennetty Palautusoikeus: Joulusesongin aikana Jollyroom tarjoaa pidennetyn palautusoikeuden tietyille tilauksille, antaen asiakkaille lisää aikaa palauttaa tuotteita joulun jälkeen​​.

Jollyroom toimitus ja toimitusaika

Jollyroom on tunnettu nopeista ja luotettavista toimituksistaan, mikä on tärkeä osa asiakaskokemusta. 

 • Ilmainen toimitus: Jollyroom tarjoaa maksuttoman toimituksen yli 100 euron arvoisille tilauksille, jotka toimitetaan maksikirjeenä tai postipakettina Postin toimipisteelle.
 • Useat varastot: Tilaukset voidaan lähettää useista eri varastoista, jolloin tuotteet saattavat saapua eri lähetyksinä, mutta pyritään toimittamaan mahdollisimman samanaikaisesti​.
 • Toimitusvahvistus ja seuranta: Kun tilaus on lähetetty, asiakas saa toimitusvahvistuksen sähköpostitse, jossa on seurantatunnus paketin matkan seuraamiseen.
 • Toimitusvaihtoehdot: Jollyroom tarjoaa erilaisia toimitusvaihtoehtoja, kuten postipaketit, kotiinkuljetukset ja lavarahtitoimitukset suuremmille tuotteille​.
 • Pikakäsittely: Pikakäsittelyvaihtoehto mahdollistaa nopeamman toimituksen tietyille alueille Suomessa, ja tilaukset käsitellään ja lähetetään erityisen nopeasti​.
 • Vastuu kuljetuksen aikana: Jos tuote vahingoittuu tai katoaa kuljetuksen aikana, Jollyroom on vastuussa. Jos paketti vahingoittuu, asiakkaan tulee ilmoittaa siitä välittömästi Jollyroomin asiakaspalveluun.
 • Väärin pakatut tilaukset: Jos tilaus on pakattu väärin, Jollyroom auttaa vaihtamaan tuotteen maksutta​.
 • Noutamattomat tilaukset: Jollyroom veloittaa noutamattomista paketeista käsittelykulut​.
 • Myöhästyneet toimitukset: Asiakkailla on oikeus purkaa kauppa maksutta, jos Jollyroom ei pysty toimittamaan tilausta lupaamassaan toimitusajassa.

Jollyroomin toimituskäytännöt ovat joustavia ja asiakaslähtöisiä, ja ne tarjoavat asiakkaille eri vaihtoehtoja ja turvaa toimitusten suhteen. Asiakkaat ovat raportoineet tuotteiden saapuvan ajallaan ja usein jopa ennakoitua nopeammin, mikä vahvistaa Jollyroomin mainetta luotettavana verkkokauppatoimijana.

Jollyroom Alennuskoodit

Jollyroomin alennuskoodit ja tarjoukset ovat olennainen osa heidän markkinointistrategiaansa, mikä houkuttelee sekä uusia että palaavia asiakkaita. Heidän verkkosivustollaan on erityinen osio, josta asiakkaat voivat löytää voimassa olevat alennuskoodit ja tarjoukset, jotka vaihtelevat sesongeittain. 

Jollyroomin tarjoukset sisältävät usein teemakampanjoita, kuten ”Space Race”, jossa tarjotaan tuhansia tuotteita erittäin edulliseen hintaan, sekä erikoistarjouksia, kuten ”Ota 3 maksa 2” asusteille tai suojapäällinen kaupan päälle tietyissä tuotteissa. Alennuskoodien käyttö on rajattu yhteen koodiin per tilaus, ja Jollyroom pidättää oikeuden muutoksiin kampanjaehdoissa. 

Tällaiset kampanjat ja alennuskoodit tarjoavat asiakkaille mahdollisuuden tehdä edullisia ostoksia ja saada lisäarvoa heidän hankinnoilleen, erityisesti eri kausien ja juhlapyhien aikana.

Katso täältä voimassa olevat alennuskoodit.

Maidonkeraaja.fi ja Jollyroom

Maidonkeraaja.fi:n ja Jollyroomin välinen yhteistyö affiliate-ohjelman kautta on esimerkki siitä, miten kaksi toimijaa, jotka keskittyvät naisiin, lapsiin äitiyteen ja vauvanhoitotuotteisiin, voivat yhdistää voimansa molempien eduksi. Maidonkeraaja.fi on suomalainen verkkosivusto, joka tarjoaa tietoa ja tuotteita äitiyteen ja vauvanhoitoon liittyen, ja sen yhteistyö Jollyroomin kanssa on luonnollinen laajennus sen tarjoamiin palveluihin.

Tässä yhteistyössä Maidonkeraaja.fi mainostaa Jollyroomin tuotteita, suosittelee niitä lukijoilleen ja jakaa niiden linkkejä sivustollaan. Kun kävijät tekevät ostoksia näiden linkkien kautta, Maidonkeraaja.fi saa komission näistä myynneistä. Tämä affiliate-markkinoinnin malli on win-win-tilanne molemmille osapuolille: Jollyroom saa lisää asiakkaita ja näkyvyyttä, kun taas Maidonkeraaja.fi pystyy tarjoamaan lukijoilleen laadukkaita ja tarkoin valittuja tuotteita sekä ansaitsemaan samalla rahaa.

Affiliate-yhteistyöllä on myös merkitystä asiakkaille, sillä se tarjoaa heille luotettavia tuotesuosituksia asiantuntijalta, joka tuntee äitiyden ja vauvanhoidon tarpeet. Lisäksi, koska Maidonkeraaja.fi valikoi mainostamansa tuotteet, se voi tarjota lukijoilleen tietoa ja tuotteita, jotka ovat todella hyödyllisiä ja korkealaatuisia. Tämä yhteistyö auttaa asiakkaita tekemään tietoisempia päätöksiä ostoksistaan, mikä luo lisäarvoa ja parantaa heidän ostokokemustaan.

Lisää rakastettavia juttuja:

Maidonkeraaja.fisivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme. 

 Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Jollyroomin laajasta valikoimasta tilaat kaiken tarvittavan lapsiperheelle nopeasti, helposti ja aina edullisin hinnoin.

Osaavan asiakaspalvelumme ja 365 päivän palautusoikeuden ansiosta voit tuntea olosi turvalliseksi ja tehdä ostoksia hyvillä mielin.